ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όλα έτοιμα για το 2ο Φεστιβάλ Riverstock στη Λεμεσό

Πυξ Λαξ και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη σκηνή των φετινών εκδηλώσεων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το 2ο Φεστιβάλ Riverstock έρχεται φέτος και πάλι στη Λεμεσό φιλοξενώντας αγαπημένους ερμηνευτές. Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας ανεβαίνουν ξανά στην σκηνή ενώ τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

1η Μέρα, Παρασκευή 25/07  Φίλιππος Πλιάτσικας & Μπάμπης Στόκας ξανά μαζί
Δέκα χρόνια μετά την διάλυση των Πύξ Λάξ και 3 χρόνια από την θρυλική επανένωσή τους με 80.000 θεατές στο Ολυμπιακό στάδιο, ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας ανταμώνουν και πάλι. Μετά τις εξαιρετικές sold out χειμερινές εμφανίσεις τους, αυτή τη φορά στη σκηνή του φεστιβάλ Riverstock, στη Λεμεσό.

2η Μέρα, Σάββατο 26/07 Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Η μεγαλύτερη φωνή της ελληνικής ροκ ο αιώνιος έφηβος ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, που διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της σκηνικής του παρουσίας μας προσκαλεί σε μια συναυλία  που θα  προσφέρει  συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη. Ο  Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη σκηνή του φεστιβάλ Riverstock, στη Λεμεσό.

Στο φεστιβάλ επίσης  συμμετέχουν μερικά από τα πιο σημαντικά κυπριακά  σχήματα, εκπρόσωποι της έντεχνης  ροκ μουσικής :  Παπιγιόν Band, Cashiers και η Έντεχνη Ροκ Σκηνή στο Πέραμα.

Εμπλουτισμένο θα είναι φέτος το φεστιβάλ και στον τομέα του ποτού και του φαγητού, καθώς πέρα από τις μεγάλες μπυροβιομηχανίες του τόπου που θα είναι και πάλι παρούσες, ένα μεγάλο μπαρ με μοναδικά κοκτέιλ θα στηθεί ειδικά για το φεστιβάλ με την πιο ABSOLUT... διάθεση! Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την σημαντική στήριξη του Andrey & Julia Dashin's Foundation. Φιλανθρωπικός στόχος του φετινού φεστιβάλ είναι η προώθηση του έργου του νεοσυσταθέντος  οργανισμού Panos Evripidou Foundation www.panosfoundation.com

Info
Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Ιουλίου, Χώρος Στάθμευσης Ποταμού Γερμασόγειας, Λεμεσός
Τιμή Εισιτήριου για κάθε μέρα : €18
Τιμή Εισιτηρίου και για τις δύο μέρες : €25
Έναρξη: 19.30. Πληρ. 70006600  

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση