ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γράφει... η παρακάμερα

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Όσα και ο Μπόρδα
Το συμβόλαιο του Τάσου Παπάζογλου στον ΑΠΟΕΛ θα κοστίσει λίγα περισσότερα απ’ ό,τι στοίχισε στους γαλαζοκίτρινους το συμβόλαιο του Αρίτθ Μπόρδα. Ο Ισπανός αμυντικός έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό 140.000 ευρώ ετησίως, ενώ ο Ελλαδίτης θα έχει ετήσιες απολαβές κάτι περισσότερο από 150.000 ευρώ ετησίως.

Στους Κοινοπολιτειακούς
50 Κύπριοι αθλητές βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Γλασκώβη για να εκπροσωπήσουν το νησί μας, στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Ο κόπος και η προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει αυτού του σημαντικού αθλητικού ραντεβού δεν περιγράφονται σε λίγες γραμμές. Εμείς τους ευχόμαστε κάθε καλό, πάντα με υγεία.

Πανάκριβα
Η οικονομική κρίση και οι περικοπές στο ΡΙΚ επηρέασαν και την κάλυψη των Κοινοπολιτειακών Αγώνων από το κρατικό κανάλι. Λόγω του υψηλού κόστους που έθεσαν οι διοργανωτές των Κοινοπολιτειακών Αγώνων (οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν το τρίτο ψηλότερο κόστος παραγωγής, πίσω από Ολυμπιακούς και Ασιατικούς Αγώνες), το ΡΙΚ αδυνατούσε να βγάλει ζωντανές παραγωγές από τα γήπεδα. Έτσι το τιμ του καναλιού περιορίστηκε στην ετοιμασία ημερήσιας ανασκόπησης και την ετοιμασία θεμάτων που αφορούν τους Κύπριους αθλητές.

Με άδεια του «Καραβίδα»
Μπορεί ο Έτβιν Ουόν να γύρισε την πλάτη στη Δόξα του Κώστα Χριστοδούλου («Καραβίδας») για τον Ερμή, εντούτοις αυτό δεν χάλασε τις φιλικές σχέσεις που έχει ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς με τον Λούκα Φανιέρο. Η μεταγραφή του Γάλλου αμυντικού ολοκληρώθηκε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο ανδρών.

Βασικός αλλά…
Μπορεί να πήρε φανέλα βασικού κόντρα στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ομόνοιας ο Ρόντρι, εντούτοις δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στην πόρτα εξόδου, εφόσον ο Κώστας Καϊάφας αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα του με ανασταλτικό μέσο, αντικαθιστώντας τον με ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ.

Καλοπληρωτές η Ομόνοια
Μπορεί να ακούγεται… οξύμωρο, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ομόνοια, όμως δεν είναι υπερβολή. Μαθαίνουμε πως τελευταίως στο «τριφύλλι» είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του και όχι μόνο προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε οργανισμούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Για να βελτιωθεί το όνομα των πρασίνων χρειάζεται υπομονή και τέτοιες σωστές κινήσεις.

Επιστολές: Τελευταία Ενημέρωση