ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σανγκόι: «Τα διαβάζω και γελάω»

Ο Αργεντινός διαψεύδει τη φημολογία των τελευταίων ημερών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Κανένα θέμα δεν υπάρχει σχετικά με το μέλλον του Γκαστόν Σανγκόι στον Απόλλωνα, όπως δηλώνει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Αργεντινός σε δηλώσεις στα επίσημα μέσα ενημέρωσης του Απόλλωνα αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και για το δικό του μέλλον στην ομάδα.

«Γίνετε μια εξαιρετική προετοιμασία εδώ στην Ιταλία, τα αποτελέσματα της οποίας θα τα δουν οι φίλοι της ομάδας μας στα επίσημα παιχνίδια της νέας περιόδου. Σίγουρα πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στις δικές του φιλοδοξίες αλλά και το μέλλον του στην ομάδα μας:

«Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Απόλλωνα. Είναι η ομάδα η οποία μου έδωσε τα πάντα. Αγαπώ τον Απόλλωνα και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Έχω πληροφορηθεί για κάποια δημοσιεύματα και το τι λένε σχετικά με τον μέλλον μου. Τα διαβάζω και γελάω όπως και οι χιλιάδες οπαδοί μας. Αυτοί θέλουν να κάνουν κακό στον Απόλλωνα. Είναι ξεκάθαρο. Επαναλαμβάνω αγαπώ τον Απόλλωνα και είμαι ευτυχισμένος εδω».

Φημολογία έφερνε πριν από μερικές μέρες την Τουρκική Μπεσίκτας να ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό άσο, ενώ κάποια σημερινά (30/07)  δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση