ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Γίνεται πανίσχυρος με Τζιμπούρ

«Έφυγαν» 10 χιλιάδες εισιτήρια για τη ρεβάνς με Ελσίνκι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένα τέταρτο μετά τις 9:00 χθες το βράδυ η ιστοσελίδα μας www.24sports.com.cy δημοσίευσε αποκλειστικό ρεπορτάζ με την πληροφορία ότι ΑΠΟΕΛ και Ράφικ Τζιμπούρ συμφώνησαν σε όλα και ότι ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός αναμένεται σήμερα το μεσημέρι, στην Κύπρο για να υπογράψει το εξαιρετικό συμβόλαιο που του προτάθηκε.

Ο Τζιμπούρ θα περάσει βέβαια από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αφού υπογράψει το συμβόλαιο του θα αρχίσει δουλειά για να καλύψει το συντομότερο το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος για τους αγώνες των Play off του Champions League, αν με το καλό ο ΑΠΟΕΛ προκριθεί επί της Ελσίνκι.

Η συμφωνία με τον Τζιμπούρ αποτελεί επιτυχία για τους Κυπελλοπρωταθλητές αφού η αξία και η ποιότητα του είναι σε όλους γνωστή. Ο Γιώργος Δώνης, όταν είχε ξανά παίκτη του τον Αλγερινό, είχε καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό του και βοήθησε τον παίκτη να δείξει την μεγάλη κλάση του.

«Έφυγαν» 10 χιλιάδες εισιτήρια

O κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει πως και πως τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Ελσίνκι στο ΓΣΠ. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που είχαμε από τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας Νεκτάριο  Πετεβίνο, μέχρι χθες είχαν διατεθεί πάνω από 10 χιλιάδες εισιτήρια.

Η προπώληση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και οι διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων» είναι αισιόδοξοι ότι  το βράδυ της Τετάρτης θα βρίσκονται πάνω από 16 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες στις εξέδρες του ΓΣΠ. Με αυτά τα δεδομένα είναι  πολύ πιθανό να υπάρξει «sold out» στις τρεις κερκίδες (Δυτική, Ανατολική, Νότια) και να ανοίξει και το Βόρειο πέταλο για τους φίλους των «γαλαζοκιτρίνων». Εξάλλου απομένουν άλλες 5 μέρες για το παιχνίδι και είναι γνωστό ότι περισσότεροι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ παίρνουν εισιτήριο τη τελευταία στιγμή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση