ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με νέο single οι Lara Fabian και Mustafa Ceceli

Σε μουσική και στίχους των Γιώργου Πελλαπαϊσιώτη και Anthony James

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

"Συνάντηση δύο μεγάλων καλλιτεχνών από δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους". Αυτό είναι το αποτέλεσμα του "Make Me Yours Tonight", του νέου single που ερμηνεύουν η σούπερ σταρ Lara Fabian και ο Mustafa Ceceli με στίχους και μουσική του Κύπριου καλλιτέχνη Γιώργου Πελλαπαϊσιώτη και του Αγγλο-Αμερικανού, Anthony James. Το single κυκλοφόρησε 5 Αυγούστου, σε όλο τον κόσμο.
 
Το "Make Me Yours Tonight" είχε ήδη σχεδιαστεί σαν ένα σημείο συνάντησης δύσης και ανατολής, και σηματοδοτεί την επιστροφή της Lara Fabian στα μεγάλα κονσέρτα και τα πρώτα βήματα του Mustafa Ceceli στη διεθνή σκηνή. Το τραγούδι προγραμματίζεται να ερμηνευθεί από την Lara Fabian σε ντουέτο και με άλλους διάσημους άντρες τραγουδιστές και σε άλλες χώρες μεταξύ των οποίων σχεδιάζεται να είναι η Ελλάδα και η Κύπρος.

Με το "Make Me Yours Tonight", η Lara επισκέπτεται μουσικά ένα μέρος του κόσμου που φτάνει μέχρι την Κωνσταντινούπολη με ήχους απο Ανατολή, Ελλάδα, Τουρκία, και Μεσόγειο, αγγίζοντας τις καρδιές και τις ψυχές των λαών. Ο Mustafa συμμετέχει όχι μόνο με την εξαιρετική του φωνή, αλλά και ως ενορχηστρωτής του τραγουδιού.

Η Lara Fabian θα είναι η guest star στη μεγάλη συναυλία του Μουσταφά Ceceli στην Κωνσταντινούπολη, στις 13 Αυγούστου, και θα βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική από τον Οκτώβριο, ξεκινώντας με μια  συναρπαστική συναυλία στο Βερολίνο στις 7 Οκτωβρίου, όπου θα συνοδεύεται από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου.

Ο Γιώργος Πελλαπαϊσιώτης και ο Anthony James έχουν συνθέσει το τραγούδι με τη μοναδική φωνή της Lara Fabian στο μυαλό τους. Δύο παραγωγοί τουρκικής και ιταλικής καταγωγής στο Λος Άντζελες (Matt M. Ersin και Jean-François Veneziano / Odacity), ανακάλυψαν και παρουσίασαν το τραγούδι στην Lara και στον Mustafa με την ιδέα ενός ντουέτου.

Σύντομα, αυτό οδήγησε σε μια προσωπική συνάντηση των δύο καλλιτεχνών στις Βρυξέλλες, και η μουσική περιπέτεια είχε αρχίσει. Στον καλλιτεχνικό αυτό δρόμο, η Lara και ο Mustafa συνοδεύονται όχι μόνο από ταλαντούχους μουσικούς, αλλά και από την Sezen Aksu, την «Grande Dame" της σύγχρονης τουρκικής μουσικής, που συνέβαλε σε αυτό το μοναδικό έργο γράφοντας τους τουρκικούς στίχους. Έτσι γεννήθηκε το "Al Götür Beni" (Πάρε Με Μακριά).

Η Lara Fabian και ο Mustafa Ceceli έχουν απολαύσει αυτήν την εμπειρία στο μέγιστο δυνατό βαθμό και προσκαλούν τους θαυμαστές και οπαδούς τους σε όλο τον κόσμο να τους συνοδεύσουν σε αυτό το μουσικό ταξίδι με το "Make Me Yours Tonight / Al Götür Beni."

LARA FABIAN: Η μοναδική φωνή της είναι γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους. Έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και είναι ή best-seller γυναίκα καλλιτέχνης του Βελγίου όλων των εποχών. Τα τραγούδια της "Je t'aime", "Adagio", "Je suis Malade", "I will love again" και άλλα έχουν γίνει hits σε όλο τον κόσμο και εξακολουθούν να παραμένουν από τα πιο δημοφιλή τραγούδια που διαγωνιζόμενοι επιλέγουν να ερμηνεύσουν σε διαγωνισμούς τραγουδιού.

Με μια καριέρα που ξεπερνά το 25 χρόνια, η Lara Fabian έχει κυκλοφορήσει έντεκα στούντιο άλμπουμ, έχει κερδίσει πολλά βραβεία Best Selling Artist κλπ. Έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι "Croire", που κέρδισε την 4η θέση. Η Lara έχει ηχογραφήσει πολλά soundtracks, συμπεριλαμβανομένου του "The Dream Within" για το Final Fantasy: «The Spirits Within” και το "For Always" για την ταινία AI: Artificial Intelligence του Steven Spielberg.

Mustafa Ceceli: Είναι ένας από τους best-selling και πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην Τουρκία. Έχοντας ξεκινήσει τη μουσική του καριέρα το 2007 ως μουσικός ενορχηστρωτής, είναι υπεύθυνος για πάνω από 20 top ten hits στα τουρκικά charts ως ενορχηστρωτής ή ερμηνευτής. Έχει κερδίσει 35 βραβεία μουσικής, μεταξύ των οποίων τρεις φορές το ισοδύναμο των "Grammies" στην Τουρκία, (Türkiye Müzik Ödülleri / Kral TV) στις κατηγορίες "Best Male Artist" και "Best Album" (2010, 2013 και 2014) . Τα τραγούδια του από τέσσερα άλμπουμ έχουν μεταφορτωθεί νόμιμα πάνω από 3,5 εκατομμύρια φορές και είχαν πάνω από 95 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το "Make Me Yours Tonight", είναι η πρώτη ερμηνεία τραγουδιού του Mustafa Ceceli στα αγγλικά.

AJ Music Productions: Με βάση την Νέα Υόρκη οι μουσικοσυνθέτες / τραγουδοποιοί, Γιώργος Πελλαπαϊσιώτης και Anthony James ξεκίνησαν τη δημιουργική συνεργασία τους το 2002 και από τότε έχουν γίνει ένα δυναμικά αναπόσπαστο ζευγάρι. Η εταιρεία τους, AJ Music Productions είναι το φόντο των δικών τους συνθέσεων για το BBC, το CNN (Piers Morgan Live), ABC, Mercedes, SONY/BMG, Universal, EMI... Οι δημιουργίες τους έχουν ακουστεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε περισσότερες από 128 χώρες. Το σύνθημά τους είναι «ο ουρανός είναι το όριο μας ..."

 

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση