ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενημέρωση και ψυχαγωγία στις διακοπές σας

Όπου κι αν βρίσκεστε από το smartphone και το tablet σας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με 5 εφαρμογές για iPad, 4 για iPhone και άλλες 4 για συσκευές android, οι Ειδικές Εκδόσεις σας «εξοπλίζουν» πλήρως για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Εντός ή εκτός Κύπρου, στην παραλία, στο βουνό, στο αεροπλάνο, στο εστιατόριο.

Η εφαρμογή της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για iPad με καθημερινή και συνεχή ενημέρωση, δίνει την αίσθηση της ανάγνωσης εφημερίδας στο χαρτί. Ειδικά σχεδιασμένη για iPad συσκευές και με δυνατότητα για off line reading, για διάβασμα όπου κι αν βρίσκεστε ακόμα και στο αεροπλάνο. Η έντυπη έκδοση της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ όπως τυπώνεται στο χαρτί είναι διαθέσιμη στο iPad newstand της Apple από το βράδυ του Σαββάτου και σε προνομιακή τιμή. Στο ίδιο ψηφιακό ράφι, στο iPad newsstand, είναι επίσης διαθέσιμα και τα περιοδικά το ομίλου. Τα μηνιαία περιοδικά must και Εύκολα και Σπιτικά και το εβδομαδιαίο περιοδικό Beautiful People για να διαβάζετε τα περιοδικά όπως τυπώνονται στο χαρτί, από μια συσκευή.

Στο κινητό, για συσκευές iPhone και Android, οι εφαρμογές της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 24sports & news και must cy, μας ενημερώνουν για όλα τα νέα στην Κύπρο και στον κόσμο. Με την αποστολή push notifications στην οθόνη της συσκευής σας, η ενημέρωση για όλες τις σημαντικές ειδήσεις γίνεται πιο άμεση από ποτέ.

Με τη νέα εφαρμογή MADLIVE, οι χρήστες, τόσο σε iPhone όσο και σε android κινητά, μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους μουσικό κανάλι, το MAD Κύπρου, σε live streaming στην οθόνη της συσκευής. Σε live streaming μπορούν επίσης να ακούσουν τους αγαπημένους μουσικούς σταθμούς όπως LOVE FM και DEEJAY 93.5. Στην ίδια εφαρμογή ενυπάρχουν μουσικές ειδήσεις, ατζέντα και παράξενα νέα από όλο τον κόσμο. Επιπλέον υπάρχουν, τα δύο διαδικτυακά ραδιόφωνα για μουσική, Deejay Base για ανεβαστική διάθεση και Deejay Lounge για χαλαρωτικές στιγμές επίσης σε live streaming.

Ο Όμιλος Ειδικών Εκδόσεων σας δίνει τη δυνατότητα για άμεση και συνεχή ενημέρωση όπου κι αν βρίσκεστε «στην παλάμη» σας. Στο κινητό και στο tablet σας. Με 13 συνολικά εφαρμογές, με προϊόντα που καλύπτουν όλη την γκάμα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η τεχνολογία. Κατεβάστε τις εφαρμογές από το App store για συσκευές iPhone και iPad και από το Play Store για συσκευές Android (κινητά και tablets) για να απολαμβάνετε τα προνόμια της ψηφιακής ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, κάθε λεπτό της μέρας, όπου κι αν βρίσκεστε.


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση