ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Πίστη για την υπέρβαση

Με τον Σανκόι θα είναι αλλιώς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ: ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Βροχερός είναι ο καιρός το πρωινό της Τετάρτης στη Μόσχα, εκεί όπου βρίσκεται από την Τρίτη το μεσημέρι  η αποστολή του Απόλλωνα. Η ομάδα θα ξεκουραστεί το πρωί και ακολούθως θα μεταβεί στο γήπεδο «Λοκομοτίβ» όπου θα δώσει τη δεύτερη και τελευταία της προπόνηση πριν τον αυριανό (28/8, 18:00) αγώνα.

Οι  κυανόλευκοι έχουν πραγματοποιήσει μια προπόνηση επί Ρωσικού εδάφους το απόγευμα της Τρίτης, παίρνοντας έτσι μια πρώτη γεύση από τις εγκαταστάσεις γύρω από το στάδιο "Λοκομοτίβ".

Πριν από τη σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη και η συνέντευξη Τύπου του Χριστάκη Χριστοφόρου. Ο κόουτς ακολούθως θα δουλέψει με τους παίχτες του στον τρόπο αντιμετώπισης της αντιπάλου. Θα αποφασίσει και για τους επικρατέστερους 11 που θα ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα.

Τα μεγάλα λόγια αποφεύγονται, ωστόσο υπάρχει η αυτοπεποίθηση πως μπορούν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει την πρόκριση. Αναγνωρίζουν ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα.

Θυμίζουμε ότι ο Γκαστόν Σανγκόι θα συμμετάσχει κανονικά στο αυριανό παιχνίδι καθώς εξέτισε την ποινή του, αντίθετα με τον Άμπραχαμ Γκίε που έχει αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα της πρεμιέρας.
 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση