ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικόλας: Υπάρχει φόρμουλα για τις εκποιήσεις

Το συζήτησαν Νίκος Αναστασιάδης και Νικόλας Παπαδόπουλος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μια πρόταση που έχει να κάνει με τον χρόνο εφαρμογής του αρχικού νομοσχεδίου για τις εκποιήσεις μπορεί να προκαλέσει άρση του σημερινού αδιεξόδου και κατά συνέπεια να μην θέσει σε περιπέτειες την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο η συγκεκριμένη πρόταση θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης της επόμενης μέρες αφήνοντας να διαφανεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις εάν η κυβέρνηση αποδεχθεί να τεθεί σε εφαρμογή από 1 Ιανουαρίου 2015.

"Σε αυτό το σημείο, δεν θα ήθελα να μπω σε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες. Αντιλαμβάνεστε ότι μέσα στις επόμενες μέρες, αυτά είναι που θα συζητήσουμε, επομένως, να μου επιτρέψετε να περιοριστώ σε αυτά, που έχω ήδη πει".

Σύμφωνα με τον ίδιο επανέλαβε τις εισηγήσεις και προτάσεις με την ελπίδα όπως είπε  ότι θα ξεκινήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος, έτσι ώστε να βρούν τρόποι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, που έχουμε μπροστά μας.

Παράλληλα ζήτησε να τερματιστεί η  κινδυνολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες σε σχέση με το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου ενώ κάλεσε  τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας να διαψεύσει τους κινδυνολόγους και τις φήμες και να προστατεύσει την αξιοπιστία του κυπριακού τραπεζικού συστήματος.

Εσπευσμένα στο Προεδρικό ο Νικόλας

Συνάντηση εκτός προγράμματος θα έχουν στις 11.30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Νίκου Αναστασιάδη και θέμα της αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα θα είναι τα νομοσχέδια για τις εκποιήσεις και οι διεργασίες που πραγματοποιούνται στο προσκήνιο και παρασκήνιο για ψήφισή τους από την Ολομέλεια της Βουλής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ ομόφωνα να μην δώσει θετική ψήφο στα προτεινόμενα νομοσχέδια εάν δεν υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση