ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καθάρισε ο Μάντούκα

Καθαρίζει και… «σβηστά» το ΑΠΟΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Δεν χρειάστηκε να πιάσει καλή απόδοση ο ΑΠΟΕΛ για να κερδίσει με 2-0 την ΑΕΚ που την περισσότερη ώρα ήταν καλύτερη αλλά χωρίς ουσία. Φοβερές γκάφες από τους Λαρνακείς που εκμεταλλεύτηκε ο Μαντούκα.

Α’ Μέρος

Σε τρία μέρη μπορεί να χωρίσει κανείς το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με το πρώτο τέταρτο να είναι χωρίς κάτι ιδιαίτερο, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε πρωτοβουλία η ΑΕΚ και μπορούσε για το γκολ. Ο Κυπριανού είχε ένα σουτ που απέκρουσε ο Πάρντο στο 19’, ενώ ο Κολαούτι αστόχησε σε κεφαλιά στο 33’ ενώ στο 37’ η προσπάθεια του βρήκε στα σώματα. Στο 40’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για ΑΠΟΕΛ με σουτ του Ντέβι και για ένα πεντάλεπτο οι «γαλαζοκίτρινοι» πίεσαν το Νέγκρι. Ο Βραζιλιάνος όμως δε νικήθηκε στην προσπάθεια του Σέρινταν στο 43’.

Β’ Μέρος

Η ΑΕΚ μπήκε και πάλι πιο δυνατά στον αγώνα, όμως ένα λάθος από τα… άγραφα έφερε γκολ για τον ΑΠΟΕΛ στο 58’. Ο Μουρίγιο συγκρούστηκε με τον Σκοπελίτη στο κέντρο, η μπάλα έμεινε στον Αλωνεύτη που σέρβιρε στον Μαντούκα κι αυτός μόλις μπήκε στο ματς έκανε το πλασέ στη γωνία. Η ΑΕΚ προσπάθησε να απαντήσει αλλά έχασε τη συνοχή της με τον Κρίστενσεν να κάνει αλλαγές. Καλύτερη στιγμή στο 68’ όταν ο Τομάς σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Κολαούτι.  Ο Καντέ το δοκίμασε στο 78’ με δυνατό σουτ αλλά ο Πάρντο είπε όχι. Η ΑΕΚ πίεσε, μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά οι τάσεις αυτοκαταστροφής δεν έλειψαν. Στο 92’ ο Νέγκρι έμεινε να διαμαρτύρεται για οφσάιντ σε πάσα προς τον Μαντούκα και πριν το καταλάβει τον είδε απέναντι του να τον πλασάρει και να τελειώνει το ματς.

ΑΕΚ (Κρίστενσεν): Νέγκρι, Μέρτακκας, Καταλά, Μουρίγιο, Χαραλάμπους, Σκοπελίτης(73’ Λαρένα), Μπόλιεβιτς, Τομάς, Κυπριανού(64’ Καντέ), Εγγλέζου, Κολαούτι

ΑΠΟΕΛ (Δώνης): Παρντο, Αντωνιάδης(55’ Αλεξάνδρου), Σέρτζιο,Παπάζογλου, Αμορίν, Μοραις(57’ Μαντούκα), Βινισιους, Γκόμες, Αλωνεύτης(71’ Κακά), Ντε Βινσετι, Σιερινταν

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση