ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Μεγαλώνει στην Ευρώπη

Η ομάδα της Λεμεσού «τρέλανε» γι’ άλλη μια φορά την Ευρώπη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Το μαγικό ταξίδι του Απόλλωνα συνεχίζει στην Ευρώπη, καθώς η φετινή ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου παρέμεινε αήττητη σε τρεις αναμετρήσεις που έδωσε εκτός συνόρων.

Η ομάδα της Λεμεσού «τρέλανε» γι’ άλλη μια φορά την Ευρώπη, καθώς αυτή τη φορά θύμα της έπεσε η Ζυρίχη! Πραγματικά, λέγοντας τη λέξη «θύμα» το εννοούμε, αφού οι κυανόλευκοι κυρίως φέτος έχουν πετύχει μεγάλα πράγματα στις υποχρεώσεις τους με αντιπάλους μεγαλύτερης δυναμικής από τη δική τους!

Είναι πασιφανές πως η ομάδα στα τελευταία δύο χρόνια έχει μεγαλώσει στην Ευρώπη. Αποτελέσματα σαν αυτά κόντρα στη Ζυρίχη, αλλά και κόντρα στη Λοκομοτίβ λίγες βδομάδες νωρίτερα, είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της σωστής προετοιμασίας που γίνεται εκεί στο Κολόσσι.

Γι’ άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 χάρη στα εξαιρετικά τέρματα των Παπουλή και Γκουγιόν. Δέχτηκε την ισοφάριση, έμεινε με 10 και όμως κατάφερε να βάλει το 3ο γκολ και να πάρει τη νίκη! Μπορεί το γκολ αυτό να ήρθε από πόδι αντιπάλου, αυτό όμως καμία σημασία δεν έχει καθώς για να βγει εκείνη η μπαλιά, κυνήγησαν τη μπάλα οι Τουράμ και Ρέζεκ. Ενώ κράτησε το υπερπολύτιμο 3-2 ακόμη κι αν χρειάστηκε το πόδι του Αντράντε που έκοψε τη μπάλα πάνω στη γραμμή…

Έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας ο Απόλλωνας, τρελαίνοντας τους οπαδούς του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η ομάδα τους, μετά από 3 ευρωπαϊκά ματς παρέμεινε αήττητη. Η ισοπαλία στο παιχνίδι της Γκλάντμπαχ με τη Βιγιαρεάλ τον φέρνει πρώτο στον όμιλο και δικαιώνει παίχτες και τεχνική ηγεσία που έθεσαν ως στόχο την πρόκριση. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς, σίγουρα ο Απόλλωνας δεν θεωρείται το φαβορί, ωστόσο η ομάδα έδειξε μέσα στο χορτάρι ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους που θέτει.

Επόμενος σταθμός, η Βιγιαρεάλ (02/10) στην έδρα της. Αν ο Απόλλωνας συνεχίσει το αήττητο σερί του, η πόρτα της πρόκρισης θα ανοίξει ακόμη περισσότερο. Προς το παρόν, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να κοιτάξουν το βαθμολογικό πίνακα του α’ ομίλου και να καμαρώσουν το «θεό» που φιγουράρει περήφανος στην πρώτη θέση!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση