ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΛΑΜ: Να καταδικαστούν οι υπαίτιοι στην υπόθεση της Πάφου

Καταδικάζει και λεηλασίες σε αποθήκη που διατηρεί ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΚΥΠΕ

Σε ανακοίνωσή του, το ΕΛΑΜ αναφέρει ότι επιμένει στην καταδίκη όλων των υπαίτιων στην υπόθεση της Πάφου.

“Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση το «σύμπτωμα» όταν κάποιοι επώνυμοι σύρονται στα κρατητήρια και τις φυλακές, ξαφνικά να αρρωσταίνουν και να χρειάζονται άμεση ιατρική περίθαλψη από τα δημόσια νοσηλευτήρια, τα οποία στη ζωή τους δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ στο παρελθόν. Αυτό φυσικά δεν ισχύει για τους απλούς πολίτες αφού φαίνεται είναι καμωμένοι από πιο «ανθεκτικό υλικό»”, αναφέρεται.

Μέλη του Κινήματος, προσθέτει η ανακοίνωση, στις 25 Ιουλίου 2014 έδωσαν δυναμική παρουσία στην επίμαχη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, που αφορούσε την υπόθεση και “απέτρεψαν την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από το δήμαρχο και μέλη του Δ.Σ. του Δήμου”, όπως υποστηρίζει το ΕΛΑΜ.

Καταδικάζει λεηλασίες και βανδαλισμούς σε αποθήκη που διατηρεί ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Την ίδια ώρα, τo Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) καταδικάζει τους “άγνωστους, θρασύδειλους νυχτοβάτες που λειτουργώντας κάτω από την κάλυψη του σκότους, επιτέθηκαν κατά της αποθήκης που διατηρούσε ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης”.

Οπως αναφέρεται, προέβησαν σε εκτεταμένες λεηλασίες και βανδαλισμούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ζημιές. Οι “άνανδροι βάνδαλοι”, άρπαξαν από την αποθήκη μεγάλες ποσότητες ειδών που με κόπο τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) περισυνέλεξαν με την βοήθεια συμπατριωτών μας, για να δοθούν σε άπορους συμπατριώτες μας και σε ιδρύματα που τα είχαν ανάγκη.

Το ΕΛΑΜ καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν το αποτρόπαιο αυτό γεγονός.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση