ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Κέρδισε και σοβαρότητα

Κόντρα στην Αγ. Νάπα έκανε στο γήπεδο αυτό ακριβώς που έπρεπε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Πέραν της καλής εμφάνισης και ευρείας νίκης πάνω στον Οθέλλο, ο Απόλλωνας είχε κι άλλα οφέλη από τη χθεσινή του επικράτηση. Γιατί μπορεί ουσιαστικά να έπαιζε κόντρα σε νεοφώτιστη ομάδα, ωστόσο αυτή σε κανένα παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε δεχτεί πέραν του ενός γκολ. Αντιθέτως, έδειξε τα δόντια της κόντρα σε μεγάλες ομάδες (ήττα από Ομόνοια με 1-0 στο 90’) και στάθηκε όρθια σε δύσκολες έδρες (Δασάκι, 0-0).

Ο Απόλλωνας έκανε στο γήπεδο αυτό ακριβώς που έπρεπε. Παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός, δεν επηρεάστηκε από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που δημιούργησε και χωρίς επιπολαιότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη.

Εύκολη βέβαια την έκανε ο ίδιος με την απόδοση και αποτελεσματικότητά του. Η ομάδα έχει πολλή ποιότητα και βάθος, καθώς δεν επηρεάστηκε από τις απουσίες που είχε (Χαμντανί, Ρέζεκ, Γκίε), ενώ και το rotation έγινε χωρίς να επηρεαστεί η χημεία ανάμεσα στους παίχτες.

Τέτοιο Απόλλωνα θέλουν να βλέπουν οι φίλοι του καθώς η σοβαρότητα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της υποτίμησης, η οποία στις πλείστες περιπτώσεις κάνει ζημιά.

Υπήρχε και το κέρδος με τον Χούγκο Λόπες, ο οποίος συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την επιθετική γραμμή των γαλάζιων. Παίχτης που έχει το εύκολο γκολ και μπορεί και να δημιουργήσει φάσεις, πάντα έτοιμος να βοηθήσει είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή.

Η ομάδα έτσι συνέχισε το νικηφόρο σερί (τέσσερις στο πρωτάθλημα), έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και πλησίασε στον πόντο της κορυφή.

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ στο Ελ Μαδριγάλ. Παιχνίδι στο οποίο καλείται τουλάχιστον να μην χάσει για να κρατήσει ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης.

Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γκουγιόν. Ανεβάζουν ρυθμό οι τραυματίες Ρέζεκ, Γκίε και Χαμντανί που θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση