ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πανέτοιμος ο Απόλλωνας

Ολοκληρώνει την προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Βιγιαρεάλ ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλωνας, με προπόνηση στον «Μαδριγάλ».

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου είδε χθες με ικανοποίηση τους Χαμντανί, Γκιέ και Ρέζεκ να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μάλιστα και οι τρεις συμμετείχαν στο οικογενειακό δίτερμα, όπως και ο νεαρός Χαράλαμπος Κυριάκου, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα.

Ειδικά, η ετοιμότητα του Χαμντανί είναι αναγκαία, καθώς υπάρχει η απουσία του Γκουγιόν και η παρουσία του Μαροκινού θα λύσει τα χέρια του προπονητή, που θα χρειαστεί να ανακατέψει την τράπουλα για να βρει λύση, σε περίπτωση που δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Συνεπώς, η συμμετοχή των τριών ποδοσφαιριστών θα διαφανεί στην αυριανή, τελευταία προπόνηση της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η ώρα 19:30.

Το σημερινό πρόγραμμα
Το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:45 (01/10, τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ομάδας μας κ. Χριστάκη Χριστοφόρου, στην αίθουσα συνεντεύξεων του «Ελ Μαδριγάλ».

Ακολούθως στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί στο «Ελ Μαδριγάλ»  η τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα, η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε στα πρώτα 15’.

Νωρίτερα στις 17:15 είναι προγραμματισμένη η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της Βιγιαρεάλ  κ. Marcelino García Toral, στην αίθουσα συνεντεύξεων του προπονητικού κέντρου της ομάδας, το οποίο απέχει μόλις 5' απο το στάδιο Ελ Μαδριγάλ.

Ακολούθως στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της Ισπανικής ομάδας στο προπονητικό της κέντρο, η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε στα πρώτα 15’.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση