ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπλεγμένος σε στημένα ο Γκάμπι

«Στήσαμε το παιχνίδι με τη Λεβάντε»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Σοκ στο Ισπανικό ποδόσφαιρο με τη παραδοχή μεγάλου ποδοσφαιριστή ότι είχε συμμετοχή σε «στημένο» αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μία απρόσμενη είδηση που εγείρει ερωτηματικά ήρθε στο προσκήνιο με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκάμπι.

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος μετέβη αυτοβούλως το πρωί της Πέμπτης 2/10 στο γραφείο του Ειδικού Εισαγγελέα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος στην Μαδρίτη και ομολόγησε πως ήταν εμπλεκόμενος σε στημένο παιχνίδι πριν τρία χρόνια!

Ο Εισαγγελέας διενεργεί έρευνες για νοθευμένα αποτελέσματα στο ισπανικό πρωτάθλημα και η Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισε να βοηθήσει στις διαδικασίες, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League να ακολουθεί τακτική συνεργασίας με την δικαιοσύνη και τον αρχηγό της να παραδέχεται τη συμμετοχή του στο στήσιμο του παιχνιδιού Λεβάντε - Σαραγόσα το 2011.

Ήταν τελευταία αγωνιστική και η Σαραγόσα ήθελε πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην 1η κατηγορία. Τελικά επιβλήθηκε με 1-2, με δύο γκολ του τότε αρχηγού της και νυν της Ατλέτικο, Γκάμπι.

Μάλιστα, το ένα γκολ ήταν με απευθείας χτύπημα φάουλ και το δεύτερο με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής με τον τερματοφύλακα να μένει "άγαλμα". Όπως δήλωσε ο Γκάμπι στον Εισαγγελέα: "Έκανα ότι μου ζήτησε ο σύλλογος", ρίχνοντας τις ευθύνες στη διοίκηση της ομάδας.

Ο Γκάμπι ήδη είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μαζί με τον αρχηγό των Μαδριλένων από το γραφείο του Εισαγγελέα πέρασαν και οι Μπραούλιο Λόπες, Χόχε Ντιέγκο, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Σαραγόσα, Αγαπίτο Ιγκλέσιας, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε στα ΜΜΕ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση