ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δεν βρέθηκε εστία φωτιάς στο Ακροπόλ - Τέρμα οι έρευνες

Λήφθηκαν μέτρα για αποτροπή επέκτασης της φωτιάς σε διπλανά κτίρια

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Των Γιώργου Μιχαηλίδη - Γιάννη Κωστακόπουλου

Σταμάτησαν οι έρευνες στο σινεμά Ακροπόλ χωρίς να βρεθεί η εστία της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης δεν θέλει συνέχιση των ερευνών αφού το κτήριο είναι εγκαταλελειμμένο.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις έντεκα το βράδυ του Σαββάτου και κατέκαψε ολοσχερώς το σινεμά Ακροπόλ που βρίσκεται στην οδό Ευριπίδου στην Ακρόπολη.

Για την κατάσβεση της φωτιάς η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με 5 οχήματα  και κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να τη θέσει υπό έλεγχο.  Κατά την επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λήφθηκαν μέτρα για αποτροπή επέκτασης της φωτιάς σε διπλανά κτίρια.


Στο σινεμά Ακροπόλ πραγματοποιούνταν κατά περιόδους εκδηλώσεις. Χθες βράδυ ήταν κλειστό. Τα αίτια της φωτιάς θα διακριβωθούν από τις έρευνες. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο κινηματογράφος είχε εγκαταλειφθεί τα τελευταία 3 χρόνια, είχε αφαιρεθεί ο εξοπλισμός του και δεν περιείχε οποιοδήποτε αντικείμενο αξίας. Το κτίριο προοριζόταν για κατεδάφιση, με σχέδιο να κτιστεί στη θέση του πολυκατοικία. Η Αστυνομία συνεχίζει και σήμερα τις έρευνές της για να διαπιστωθεί η αιτία εκδήλωσης της φωτιάς.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση