ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για Απόλλωνα

Παπουλής, Στογιάνοβιτς και Σανγκόι τα γκολ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Δείγματα του Απόλλωνα που θέλει ο κόσμος του στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης με 3-0 επί του Εθνικού καθώς πίεσε και βρήκε τα γκολ για να κερδίσει. Παπουλής, Στογιάνοβιτς και Σανγκόι τα γκολ, αποβλήθηκε ο Ατάντα για τον Εθνικό.

Α’ Μέρος

Δεν είχε καλό ρυθμό το παιχνίδι στο πρώτο του μέρος με τις καλές φάσεις να είναι λίγες αφού και αρκετά σφυρίγματα υπήρχαν αλλά και πολλά λάθη στις προσπάθειες Απόλλωνα και Εθνικού να αναπτυχθούν. Στο 7’ ο Λόπες είχε ένα σουτ που έδιωξε ο Λοίζου ενώ οι γηπεδούχοι σε όλο το ματς δεν μπορούσαν να βρουν ένα διάστημα πίεσης προς την αντίπαλη εστία. Ο Εθνικός όποτε μπόρεσε έβγαλε αντεπιθέσεις και είχε κάποιες καλές στιγμές με κορυφαία αυτή του Πράκερ στο 32’ που απέκρουσε ο Βάλε. Τελικά η μεγάλη στιγμή για τον Απόλλωνα ήρθε στο φινάλε με τον Γουίλερ να κάνει την κούρσα και να δίνει στον Παπουλή που με σουτ σημάδεψε δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Αντράντε αστόχησε.

Β’ Μέρος

Ο Αντόνε έριξε στο ματς τον Τουράμ  και ο Απόλλωνας είχε διάθεση να πιέσει τον Εθνικό και στο πεντάλεπτο είχε ήδη δυο καλές στιγμές με Παπουλή και Στογιάνοβιτς. Οι παίκτες πατούσαν καλύτερα στα πόδια τους και αφού στη φάση του 59’ γλίτωσαν τα χειρότερα στο σουτ του Πράκερ που απέκρουσε ο Βάλε πήραν αυτό που ήθελαν. Στο 66’ μετά από μπαλιά στην περιοχή ο Λοίζου απομάκρυνε πάνω στον Παπουλή κι αυτός από κοντά έδωσε τη λύση. Παρόλα αυτά δεν είχαν τελειώσει όλα ακόμα αφού στο 75’ παραλίγο να γίνει η ζημιά από τον Βάλντο με κεφαλιά που έφυγε μόλις άουτ. Δεν έγινε όμως και ήρθε στο 79’ ο Στογιάνοβιτς με όμορφο σουτ να τελειώσει οριστικά πια το ματς, ενώ η αποβολή του Ατάντα αμέσως μετά απλώς ηρέμησε πλήρως τους πάντες. Το τρίτο γκολ από τον Σανγκόι απλώς διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 86’.

Απόλλωνας (Αντόνε): Βάλε, Μερκής, Αντράντε, Γουίλερ(81’ Βασιλείου), Μούλντερ(67’ Παπουλής), Μεριέμ, Στογιάνοβιτς, Λόπες, Παπουλής, Σανγκόι, Ρέζεκ(46’ Τουράμ)

Εθνικός (Μακρίδης): Λοίζου, Ταλ, Γιαγκουδάκης(58’ Πίντο), Βάλτο, Ζουνίνιιο(54’ Ντε Μέλο), Πάκερ, Ντόπερ(73’ Φραγκέσκου), Χριστοφή, Αμεσάν, Στόλερ, Ατάντα

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση