ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ερμής-Οθέλλος (1-0): Ο Ονίλο το πήρε πάνω του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Ονίλο ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για τον Ερμή καθώς του χάρισε τη νίκη με 1-0 επί του Οθέλλου που τον διατηρεί στα ψηλά του πίνακα. Έπιασε πέναλτι του Βασιλείου ο Μπογκατίνοφ.

Α’ Μέρος
Καλό παιχνίδι χωρίς γκολ στο πρώτο μέρος με τον Οθέλλο να είναι για άλλη μια φορά ανταγωνιστικός και να έχει τις ευκαιρίες του για να προηγηθεί. Πρώτα βέβαια άντεξε στην αρχική πίεση του Ερμή και ακολούθως απείλησε με τον Χατζηγιαννακού που βγήκε φάτσα με τον Μπογκατίνοφ από πλάγια που ο Βούλγαρος κίπερ έσωσε. Στο 34’ το φάουλ του Τιάγκο έφυγε μόλις άουτ ενώ το φινάλε επεφύλασσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ερμή στο ματς με τον Ονίλο αρχικά και τον Πίνα μετά να μην μπορούν να σκοράρουν από κοντά.

Β’ Μέρος
Ο Ερμής και πάλι προσπάθησε να μπει δυνατά αλλά η εστία του Τζιακουρή ήταν καλά φυλαγμένη και στο 57’ σε μια ωραία ενέργεια του ο Χατζηγιαννακού κέρδισε πέναλτι από τον Ντε Αζεβέδο. Ο Βασιλείου εκτέλεσε με τον Μπογκατίνοφ να αποκρούει και να αλλάζει τη ροή του ματς. Βοήθησε βέβαια και ο Ονίλο που έκανε τα μαγικά του αρχικά στρώνοντας στον Μπεμπά (59’) που σούταρε άουτ και ακολούθως βρήκε και το γκολ για τον Ερμή. Μια δική του φάση στο 67’ που πρώτα σούταρε στο δοκάρι και μετά στη γωνία. Η συνέχεια βρήκε τον Οθέλλο να προσπαθεί όσο μπορούσε για την ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

Ερμής (Παπαβασιλείου): Μπογκαντίνοφ, Ουόν, Ντε Πίνα, Τσίνα, Παουλίνιο, Ταραλίδης (72' Παλαθουέλος), Μπεμπά, Ντε Αζεβέδο (60' Παπαθανασίου), Μοράν (60' Δημητρίου), Ιμπραΐμι, Ονίλο.
Οθέλλος (Σακκάς): Τζιακουρής, Κυριάκου (89' Λοίζου), Παναγιώτου, Μενέντες, Βασιλείου, Πουτζιουρής, Κχμαλάτζε, Γκριγκαλασβίλι (89' Σάσι), Τιάγκο, Χατζηγιαννακού, Βέρα (78' Μόμο)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ερμής: Τελευταία Ενημέρωση