ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Tο Μαράζι της Φωτούλας είναι εδώ

Για τέσσερις συναυλίες στη Λευκωσία και στη Λεμεσό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το πάλαι ποτέ rock συγκρότημα της Λευκωσίας επανέρχεται δυναμικά για μια σειρά από συναυλίες, 21 χρόνια μετά τη τελευταία του live εμφάνιση. Με παρώντα τα ιδρυτικά του μέλη, τον Παναγιώτη Μερακλή στο τραγούδι και την ηλεκτρική κιθάρα, τον Μαϊκ Ζαχαριάδη στο μπάσο, τον Άντρο Κυριάκου στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Σπύρο Κυριακίδη στα ντραμς, με την προσθήκη της Μαριάννας Κοφτερού στα φωνητικά.

Το Μαράζι της Φωτούλας εμφανίστηκε στις αρχές του 1990,  διακωμωδώντας την κυπριακή πραγματικότητα μέσα από τη μουσική του. Το EP που κυκλοφόρησε από την Αll records με τέσσερα τραγούδια πώλησε μέσα σε διάστημα 15 ημερών και τα 500 αντίτυπα που κυκλοφόρησαν και σήμερα είναι συλλεκτικό και δυσεύρετο. Τα τραγούδια που συμπεριλήφθησαν ήταν το παραδοσιακό τραγούδι «Έσυρα το Μήλο» σε μια rock διασκευή, «Το Διπλοκάμπινο», «Ο Έρωτας» και «Δουλειά η Δουλεία» με συμμετοχή του ραδιοφωνατζή τότε Γιάννη Αδειλίνη.

Μετά τη διάλυσή του Μαραζιού το 1993, τα μέλη δημιουργούν νέα συγκροτήματα συνεχίζοντας  ο καθένας ξεχωριστά τη μουσική του εξερεύνηση. Στις συναυλίες θα παίξουν όλα τα παλιά τραγούδια τους, αλλά και νέα καθώς και κάποιες αγαπημένες τους διασκευές.

Info
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, New Division, Λευκωσία
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, Tepee, Λεμεσό,  είσοδος 5€
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014, Σβούρα, Παλιά Λευκωσία είσοδος 5€
Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015, Εναλλάξ, Λευκωσία, είσοδος 5€
Πληροφορίες στο 99695669 και στο Facebook (Το μαράζι της Φωτούλας)

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση