ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διχασμένος ο Συναγερμός για την Πάφο

Για την ερχόμενη εβδομάδα μετατίθεται η απόφαση για τον υποψήφιο δήμαρχο

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Στο στάδιο της αναζήτησης του υποψηφίου εκείνου που θα υποστηρίξει το κόμμα στις επαναληπτικές εκλογές της 11ης Ιανουαρίου 2015 συνεχίζει να βρίσκεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Μετά και την δεύτερη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου την Πέμπτη το βράδυ με την συμμετοχή του βουλευτή Πάφου Κωστάκη Κωνσταντίνου της Επαρχιακής Γραμματείας Πάφου και της Δημοτικής Ομάδας του Συναγερμού στον Δήμο Πάφου δεν βγήκε άσπρος καπνός. 

Το διευρυμένο Εκτελεστικό Γραφείο συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις σε τοπικό επίπεδο και αποφάσισε όπως το όλο θέμα να τεθεί και πάλι επί τάπητος στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Αυτό που φαίνεται να κυριαρχεί στο Συναγερμό είναι ότι οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να είναι προσεχτικές και να μην έρχονται σε σύγκρουση με το λαϊκό αίσθημα που διακατέχει αυτή την περίοδο ένεκα του σκανδάλου ΣΑΠΑ την κοινωνία της Πάφου.

Στην συνεδρία στην Πινδάρου ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι δεν συζητήθηκαν ονόματα κάτι που ενδεχομένως να γίνει το επόμενη εβδομάδα.

Σε ότι αφορά την πρόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος να είναι υποψήφιος για την θέση του Δημάρχου Πάφου οι πληροφορίες είναι αντιφατικές.

Ανεπίσημες πηγές έλεγαν στην «Κ» ότι για τον Συναγερμό δεν υπάρχει η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έστω και με τον τρόπο που προέκυψε ενώ κάποιες άλλες βλέπουν στο πρόσωπο του Συναγερμικού Δημοτικού Συμβούλου τον υποψήφιο με τα κριτήρια που έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στην συνεδρία του Εκτελεστικού γραφείου  φέρεται να ζήτησε απ όλους να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση επαναλαμβάνοντας ότι στην παρούσα φάση για τον Συναγερμό το κόμμα  θα πρέπει να είναι η Πάφος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση