ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ικανοποίηση Λευκωσίας από την ενημέρωση Άιντα

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανατροπής των αρνητικών αναφορών αναφέρει ο κ. Χριστοδουλίδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Λευκωσία συνεχίζει με εντατικό ρυθμό την προσπάθεια, ώστε στο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας, για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, να αποφευχθούν οι αρνητικές αναφορές οι οποίες περιλαμβάνονται στην έκθεση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης επισήμανε ότι οι προσπάθειες συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, με στόχο να δοθεί η πραγματική εικόνα σε σχέση με τους λόγους για τους οποίους έχουν διακοπεί οι συνομιλίες στο Κυπριακό.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλίδη, «θα πρέπει να σταλούν τα σωστά μηνύματα, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων».

Ικανοποιημένη η Λευκωσία από την τοποθέτηση των μελών του ΣΑ
Αναφερόμενος στην χθεσινή ενημέρωση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, από τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Εσπεν Αϊντα, ο κύριος Χριστοδουλίδης, τόνισε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, τοποθετήθηκαν με τρόπο που ικανοποιεί απόλυτα τη Λευκωσία.

Ικανοποίηση, εξέφρασε και για την αναφορά του κ. Αϊντα στην εποικοδομητική στάση του Προέδρου Αναστασιάδη.

Από βδομάδας στην Κύπρο ο Τσίπρας
Σε ότι αφορά την πρόθεση του νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα για επίσκεψη στην Κύπρο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, εξέφρασε την εκτίμηση, ότι θα πραγματοποιηθεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άιντα: Δύσκολη η επανέναρξη των συνομιλιών πριν τον Απρίλιο

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση