ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προβληματίζει την Άγκυρα ο Καμμένος

Για κινήσεις εντυπωσιασμού μιλάνε στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών

του ανταποκριτή μας στην Κωνσταντινούπολη

Η σημερινή κίνηση του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας προβληματίζει την τουρκική κυβέρνηση και αφήνει πίσω της πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Αυτό υπογραμμίζουν οι πηγές της εφημερίδας μας στην τουρκική κυβέρνηση.

Η επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στα περίχωρα των Ιμίων και η κατάθεση ενός στεφανιού για τα αδικοχαμένα μέλη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θορύβησε την Άγκυρα, η οποία βλέπει πίσω από την νέα κίνηση προσωπικές κινήσεις εντυπωσιασμού του νέου Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών.

«Από ότι φαίνεται, σε αντίθεση με την υπόλοιπη κυβέρνηση, ο νέος Υπουργός επιχειρεί να εντυπωσιάσει την ελληνική κοινή γνώμη προκαλώντας μικρές εστίες έντασης στα ελληνοτουρκικά», επισημάνει μια καλά πληροφορημένη πηγή μας από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το όλο επεισόδιο έχει τεθεί στο μικροσκόπιο της Άγκυρας, με την τουρκική πλευρά να μην επιδιώκει να δώσει μεγάλες διαστάσεις στο όλο ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Παρασκευής, οι εξελίξεις στα Ίμια βρίσκουν αντίκτυπο στα τουρκικά μέσα, με τον φιλοκυβερνητικό τύπο να υπενθυμίζει ότι το 1996, η Άγκυρα υποχρεώθηκε να στείλει στρατεύματα στα Ίμια. 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ