ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Ένας… ξενύχτης παικταράς στην Ανόρθωση

Διαβάστε την Κυριακή στο αθλητικό περιοδικό της «Καθημερινής»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Ίσμαελ Γκονσάλβες επέστρεψε. Ο επιθετικός που έφυγε σαν κυνηγημένος από τον ΑΠΟΕΛ ψάχνει πλέον την Ιθάκη του στην Ανόρθωση. Το στόρι του επιθετικού από τη Γουινέα Μπισάου που αλλάζει φανέλα κάθε εξάμηνο και δεν στεριώνει πουθενά.

«Χοντρός», «πότης», «γυναικάς», «τεμπέλης» είναι μερικά από τα κακόφημα επίθετα που συνοδεύουν το νέο απόκτημα της Ανόρθωσης Ίσμαελ Γκονσάλβες. Σε μόλις έξι μήνες παρουσίας του στην Κύπρο, πέρσι, στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-14, ο οσονούπω 24χρονος επιθετικός πρόλαβε να λατρευτεί και να μισηθεί από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ.

Τεντ Φαν Λίουεν και Αντρέ Πάους παίρνουν τεράστιο ρίσκο με την απόκτηση του «Ίσμα», ο οποίος μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα. Εντούτοις απέδειξαν ότι μπορούν να διαχειριστούν προβληματικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τρανό παράδειγμα την αναγέννηση του «ψυχολογικά ασθενή» Τόνι Κάλβο και του «τελειωμένου» κατά πολλούς Ανδρέα Αβραάμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΠΟΕΛ:
Ψαρεύοντας λαβράκια τον χειμώνα. Σε 15 χειμερινές μεταγραφικές περιόδους ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει 28 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των φετινών. Ορισμένοι εξ αυτών στέριωσαν και έκαναν καλή καριέρα.

ΑΕΛ: Οι τέσσερις προσθήκες ισχυροποίησαν την ομάδα. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου φαίνεται να πέτυχε διάνα με τις επιλογές των Μεντί, Σαμπού και Σέμα και την επαναφορά στο ρόστερ του Σακέτι.

Απόλλωνας: Οι δύο πληγές που πρέπει να κλείσουν. Αδύναμη άμυνα και η εμπιστοσύνη στον Αντόνε είναι τα προβλήματα μιας ομάδας με κυκλοθυμικό χαρακτήρα.

Ομόνοια: Συνέχεια στο τηλέφωνο ψάχνοντας για λεφτά. Μάζεμα χρημάτων από τον κόσμο μέσω προσωπικών επαφών και προπώληση των ακριβών διαρκείας είναι οι λύσεις για κάλυψη των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Η αδικία προς Χρυσοχό και Παγδατή
Μικαέλο Παπαδάκης: Άλλαξε ο Μανωλιός…
Χρίστος Ζαβός: Η εκδίκηση των Κυπρίων
Σίμος Παφίτης: Υπόκλιση στο Οθέλλο Αθηαίνου

Formula 1: McLaren-Honda: Η αυγή μιας νέας φιλόδοξης εποχής. Δύο ονόματα που εξάπτουν τη φαντασία επανενώνουν τα ξίφη, κοιτάζοντας μπροστά και όχι πίσω για τις λύσεις.

Μάρτιν Έντεγκαρντ: Χορευτής ανάμεσα σε ελέφαντες. Το πιο «καυτό» όνομα εφήβου στο ποδόσφαιρο πλέον θα παίζει μπάλα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χουάν Ρομάν Ρικέλμε: Ένα αυθεντικό δεκάρι έβαλε τέλος στην καριέρα του. Ο Αργεντίνος αποτέλεσε αντιπροσωπευτικό δείγμα του ποδοσφαίρου της χώρας του.

Η «βύθιση» του Μιλάνου: Ίντερ και Μίλαν διανύουν τη χειρότερη περίοδο στην ιστορία τους.

Μπάσκετ: Σε τροχιά Ευρωλίγκας η ΑΕΚ. Ο μεγάλος και εφικτός στόχος της Ένωσης, που έχει επιστρέψει δυναμικά στην Α1.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση