ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο δημαρχείο Πάφου

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές

ΚΥΠΕ

Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες το δημοτικό Μέγαρο της Πάφου βρέθηκε στο στόχο αγνώστων, οι οποίοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό. Πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάφο, σημειώθηκε εκωφαντική έκρηξη στο χώρο όπου βρίσκεται το δημοτικό μέγαρο της πόλης.

Αστυνομικοί οι οποίοι μετέβησαν στην περιοχή, εντόπισαν υπολείματα αυστοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του δημοτικού Μεγάρου. Συγκεκριμένα, ο εκρηκτικός  είχε τοποθετηθεί, στο εξωτερικό σημείο όπου βρίσκονται του δημοτικού γραμματέα και του δημάρχου της Πάφου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομίας, ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από ένα γκαζάκι υγραερίου ο οποίος είχε επικολληθεί με ταινία σε πυροσβεστήρα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές εξωτερικά του κτηρίου του δημοτικού Μεγάρου.

Με βάση τα ευρήματα, η αστυνομία πιστεύει ότι ο δράστης και του αποψινού περιστατικού, φέρεται να είναι ο ίδιος με την έκρηξη που είχε σημειωθεί και πάλι στον εξωτερικό χώρο του δημοτικού Μεγάρου πριν από τα περασμένα Χριστούγεννα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση