ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ: Στηρίζει το Δικηγορικό Σύλλογο για απονομή δικαιοσύνης

Η συνεργασία μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο

ΚΥΠΕ

Τη στήριξη του ΑΚΕΛ στις προσπάθειες του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου για πιο γρήγορη απονομή δικαιοσύνης, εξέφρασε ο ΓΓ του κόμματος Άντρος Κυπριανού στον Πρόεδρο των δικηγόρων Δώρο Ιωαννίδη.

“Τους έχουμε ακούσει και θεωρώ ότι είναι δικαιολογημένα τα ζητήματα τα οποία εγείρονται από τη δική τους την πλευρά. Είναι αιτήματα, τα οποία στοχεύουν στο να γίνει πιο γρήγορη η απονομή της δικαιοσύνης στην Κύπρο. Θα στηρίξουμε λοιπόν εμείς τις προσπάθειες οι οποίες αναπτύσσονται από το Δικηγορικό Σύλλογο”, σημείωσε.

Έχουμε ήδη, ανέφερε, αναπτύξει μια καλή συνεργασία μαζί τους σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση διαφόρων νομοθετημάτων που τους ενδιαφέρουν και θεωρούμε ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Δώρος Ιωαννίδης ανέφερε ότι “έχουμε πάντα μια άριστη συνεργασία με το ΑΚΕΛ σε θέματα νομικής φύσεως, πάντα συζητούμε τα νομοσχέδια  μαζί και έχουμε πει τις απόψεις μας. Πιστεύω βρήκαμε κατανόηση και η προσπάθεια όλων είναι για να φέρουμε μια καλύτερη δικαιοσύνη στον τόπο μας και πιο γρήγορη”.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση