ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσέλσι - Μ. Γιουνάιτεντ 1-0: Πιάστε την τώρα

Οι «μπλε» υπέταξαν (1-0) και τη φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: sport24.gr

Με το 13ο φετινό γκολ του Εντέν Αζάρ η Τσέλσι νίκησε 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σταμάτησε το σερί της ομάδας του Λουί φαν Χάαλ και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Εντέν Αζάρ ήταν ο σκόρερ στο 38ο λεπτό, καθώς νίκησε τον Ντε Χέα με πλασέ από αριστερά, έπειτα από την εξαιρετική ασίστ του Οσκάρ με "τακουνάκι".

Αυτό ήταν το 13ο φετινό γκολ του Βέλγου στο πρωτάθλημα, ενώ η Τσέλσι πλέον είναι στο +10 από την Άρσεναλ στον ίδιο αριθμό αγώνων (32).

Ο Φαλκάο ήταν βασικός και στο 77' είχε δοκάρι, στην σπουδαιότερη ευκαιρία της ManUtd, ενώ ο Κολομβιανός είχε μια αψιμαχία με τον Τζον Τέρι.

Οι συνθέσεις

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Μάτιτς, Φάμπρεγας (92' Όμπι Μικέλ), Οσκάρ (67' Ραμίρες), Αζάρ (94' Ουίλιαν), Ντρογκμπά.

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, ΜακΝερ, Λουκ Σο (80' Μπλάκετ), Αντέρ Ερέρα, Φελαϊνί, Ρούνεϊ, Μάτα (70' Γιανουζάι), Άσλεϊ Γιάνγκ (70' Ντι Μαρία), Φαλκάο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση