ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βόλτα στην παλιά Λευκωσία θα βγουν αύριο Αναστασιάδης - Ακιντζί

Από τ/κ πλευράς γίνεται λόγος για περιδιάβασή τους και στην Κατεχόμενη Λευκωσία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Βόλτα στην παλιά πόλη της Λευκωσίας θα βγουν αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στα πλαίσια της αυριανής, κοινωνικού χαρακτήρα, συνάντησης τους, όπως αυτή είχε προαναγγελθεί κατά την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων την περασμένη βδομάδα.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, η περιδιάβαση των δύο ανδρών στην παλιά Λευκωσία θα ξεκινήσει αύριο στις 11:00, συνοδεία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη και του Ε/κ Διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοινωθέν της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, αύριο στις 11.00, ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μουσταφά Ακιντζί θα συναντήσει τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στο οδόφραγμα της Λήδρας, απ' όπου και θα κατευθυνθούν αρχικά προς το βόρειο κομμάτι της οδού, για 45 λεπτά, προκειμένου να πιούν καφέ σε τουρκοκυπριακό καφενείο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το ανακοινωθέν της τ/κ πλευράς, με την ολοκλήρωση της παραμονής τους στα κατεχόμενα, πρόκειται να επιστρέψουν στις ελεύθερες περιοχές, όπου και θα κάνουν βόλτα στην παλιά πόλη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση