ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΑΜ: Mε αξιοκρατικά κριτήρια η τοποθέτηση νεοσυλλέκτων

H κατανομή των οπλιτών γίνεται με τη χρήση λογισμικού

ΚΥΠΕ

Με βάση οδηγίες του Υπουργού Άμυνας, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς προέβη φέτος στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί τόσο το αδιάβλητο των διαδικασιών όσο και ο αποκλεισμός της διαρροής πληροφοριών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας, ενόψει της τοποθέτησης των νεοσυλλέκτων της 2015 Β’ ΕΣΣΟ σε Όπλα-Σώματα, Μονάδες και Ειδικότητες.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως με βάση τις οδηγίες του Υπουργού Άμυνας, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς προέβη φέτος στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστεί τόσο το αδιάβλητο των διαδικασιών όσο και ο αποκλεισμός της διαρροής πληροφοριών.

Προστίθεται πως η κατανομή των οπλιτών γίνεται με τη χρήση λογισμικού χωρίς την οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση, με βάση τα μόρια και τη δήλωση φρουράς προτίμησης των οπλιτών.

Εξάλλου αναφέρεται πως η όλη διαδικασία πραγματοποιείται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό, σε αίθουσα υψίστης ασφαλείας (control room) και πως δυνατότητα πρόσβασης στο χώρο έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό, με τη χρήση ηλεκτρονικής κάρτας εισόδου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση