ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Στην μάχη η «Κόμπρα»

Ο Απόλλωνας θα πάει στο Μπακού με στόχο την πρόκριση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ο επαναληπτικός με την Καμπάλα είναι στο μυαλό όλων στον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» ζουν και αναπνέουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου παίζεται η Ευρωπαϊκή χρονιά. Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει κάποιο προβάδισμα στους Αζέρους, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ο Απόλλωνας θα πάει στο Μπακού με στόχο την πρόκριση στα play off του Europa League και ο Πέδρο Εμάνουελ έστειλε το μήνυμα από την περασμένη Πέμπτη, μετά το τέλος του αγώνα:   «Στον επαναληπτικό ο Απόλλωνας θα αποδείξει ότι απαρτίζεται από άντρες και θα πάμε στο Αζερμπαϊτζάν για προκριθούμε», η χαρακτηριστική ατάκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, προετοιμάζει την ομάδα του, με στόχο είναι παρουσιαστεί όπως πρέπει στο Μπακού την ερχόμενη Πέμπτη. Ταυτόχρονα, ετοιμάζει και τα πλάνα του, για το πώς θα χτυπήσει τους Αζέρους.

Βέβαια, δεν έχει και πολλές επιλογές στην διάθεση του, καθώς θα είναι εκτός και σ’ αυτό το παιχνίδι οι Στογιάνοβιτς, Κυριάκου, Μερκής και Βασιλείου. Η αλλαγή που πιθανότατα να γίνει είναι αυτή του Γκιέ με τον Κολοκούδια.

Ο διεθνής επιθετικός πάει πάρα πολύ καλά και τα τρία γκολ που πέτυχε μιλούν από μόνα τους. Ωστόσο, από την στιγμή που ο Αφρικανός είναι έτοιμος, τότε ο Πέδρο Εμάνουελ θα τον ρίξει στην «μάχη» από την αρχή.

Ο Γκιέ  έδειξε στο διάστημα που βρίσκεται στον Απόλλωνα ότι όταν είναι καλά, μπορεί να κάνει την διαφορά στην επίθεση. Και στο παιχνίδι της Πέμπτης, οι «κυανόλευκοι» θέλουν τις κινήσεις και την ταχύτητα της «Κόμπρας». 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση