ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Έτοιμο πλάνο, γεμάτο ΓΣΠ

Πλησιάζει το sold out

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Με προπόνηση στον «Αρχάγγελο» στις 19:00, ολοκληρώνει την προετοιμασία του το ΑΠΟΕΛ για τον αυριανό καθοριστικό αγώνα κόντρα στη Μλίντιλαντ. Την ίδια ώρα, πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας να ανακοινωθεί και το sold out για τα εισιτήρια, από τη στιγμή που λιγότερα από 2,000 απομένουν!

Από σήμερα, έχουμε πλέον μπει σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για τον σημαντικότερο μέχρι στιγμής φετινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ, με την ελπίδα να αποδειχθεί σημαντικότερος μέχρι τον επόμενο…

Απομένει και η αποψινή τελευταία προπόνηση, ωστόσο, λογικά ο Ντομίνγκος Πασιένσια έχει καταλήξει στο πλάνο και τις επιλογές του για τον αυριανό αγώνα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ινάκι Αστίθ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ακολουθεί κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα προπόνησης τις τελευταίες δύο μέρες και θα βρίσκεται στην εντεκάδα.

Όσο και αν ο Πορτογάλος τεχνικός αποδείχθηκε απρόβλεπτος, ως προς τις επιλογές του στα τρία προηγούμενα επίσημα παιγνίδια, μάλλον δεν θα πρέπει να αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Δανία.

Ίδια τα δεδομένα στην άμυνα, από τη στιγμή που ο Αστίθ δηλώνει παρών, με τον Αλεξάνδρου για άλλη μια φορά να καλύπτει το κενό του ανέτοιμου Αντωνιάδη και τους Καρλάο και Σέρτζιο να συμπληρώνουν τη τετράδα μπροστά από την εστία και τον Βάτερμαν.

Αν όχι δεδομένη, σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία των Μοράις, Μακρίδη, Ντε Βινσέντι, Βάντερ και Λεάλ. Προκύπτει όπως και πριν από τον πρώτο αγώνα ένα ερωτηματικό, σχετικά με το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Στίλιτς, με τον Βόσνιο να διεκδικεί μια θέση μαζί με τον Βινίσιους.

Το ενδεχόμενο… έκπληξης από τον κύριο Πασιένσια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού αναλόγως του πλάνου και της τακτικής που θα θελήσει να ακολουθήσει, έχει στη διάθεση του επιλογές όπως οι Εφραίμ, Πιατκόφκσι, Χαραλαμπίδης και Σωτηρίου.

Δεν αναμένεται βέβαια ο Πορτογάλος τεχνικός να ανοίξει τα χαρτιά του και να φανερώσει τις προθέσεις του σήμερα, στις 17:30 ωστόσο είναι προγραμματισμένη στον «Αρχάγγελο» η συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα.

Ο Πασιένσια και οι παίκτες του τη δουλειά τους και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ τη δική του! Λιγότερα από 2,000 εισιτήρια έχουν απομείνει και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας να εκδοθεί και η σχετική ανακοίνωση για την εξάντληση τους.

Ο κόσμος δείχνει να έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα και παρά την περίοδο διακοπών που διανύουμε είναι έτοιμος να κάνει το δικό του καθήκον, να στηρίξει με την ισχυρή παρουσία του την προσπάθεια των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, προσδοκώντας ασφαλώς να πανηγυρίσει αύριο το βράδι μια πολύ σημαντική επιτυχία και πρόκριση, σημαντική μέχρι την επόμενη…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση