ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πασιένσια: «Να είμαστε καλύτεροι»

Ως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό με την Μίντιλαντ, ο Ντομίνγκος Πασιένσια

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ως ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό με την Μίντιλαντ, ο Ντομίνγκος Πασιένσια που τόνισε πως για να έρθει η πρόκριση στον επόμενο γύρο πρέπει η ομάδα να παίξει καλύτερα απ' ότι στη Δανία. Κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα παρουσία του.

Τι είπε αρχικά: «Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εμάς για το μέλλον και θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ να μας συμπαρασταθούν και να είναι μαζί μας αύριο. Γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο μετά από κάθε παιχνίδι υπάρχει πάντα μία ιστορία για να διηγηθείς, η έγνοια μας είναι να πετύχουμε το στόχο μας και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.

Για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ' ότι παίξαμε στη Δανία, δεν είναι εύκολοι, είναι οι πρωταθλητές Δανίας. Γνωρίζουμε πως πήγε το παιχνίδι στη Δανία, πρέπει να παίξουμε στα όρια μας με ταπεινοφροσύνη για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».  

Για τη Μίντιλαντ: Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι διατηρεί κάποιες βασικές αρχές παιχνιδιού, ξέρουμε επίσης ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μία ομάδα ενώ στο δεύτερο ήταν μία άλλη με διαφορετική δυναμική, γι' αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και γι' αυτό.   Έχω πει στους παίκτες μου να πιάσουν τα όρια τους, ξέρουμε ότι είναι σημαντικό που παίζουμε στην έδρα μας. 

Για τις συνθήκες: «Οι κλιματολογικές συνθήκες θα κάνουν τη διαφορά, μόνο εάν εμείς παίξουμε στα όρια μας και ελέγξουμε το ρυθμό, τότε ναι θα παίξουν ρόλο».

Σχετικά με τον ίδιο και την παρουσία του στον πάγκο είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ πέρα και δουλεύω σε μία μεγάλη ομάδα, κυκλοφορώ στο δρόμο και όλοι μου φέρονται με αγάπη, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και φυσικά είμαι εδώ μόνο για ένα λόγο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όταν δουλεύεις με χαρά και σ' ένα περιβάλλον όπως είναι αυτό, με βοηθάει στην καθημερινότητα μου να περνάω όμορφα. Έχουν ήδη περάσει δύο μήνες».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση