ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστρέφει το Cinema Live στο θέατρο Ριάλτο

Αρχή γίνεται με τη μεγάλη φετινή συναυλία του Andre Rieu στο Maastricht

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Γνωστός και ως “Ο Βασιλιάς του Βαλς”, ο André Rieu εμφανίζεται κάθε χρόνο μπροστά από πλήθος θαυμαστών του, με φόντο το πανέμορφο μεσαιωνικό κτίριο της γενέτειράς του, Maastricht, στην Ολλανδία. Όπως πάντα, τον André συνοδεύει η διάσημη ορχήστρα Johann Strauss, οι σοπράνο και οι τενόροι του και μερικοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε μαγνητοσκόπηση στην Κύπρο το περίφημο αυτό κονσέρτο, προσφέρει η συνεργασία του Θεάτρου Ριάλτο με το πρόγραμμα Cinema Live.

Μια από τις πλέον δημοφιλείς ζωντανές παραστάσεις στο κόσμο, η συναυλία του Andre Rieu διακρίνεται για τη μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο καλλιτέχνης, προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χιούμορ, μουσική και συναίσθημα για κάθε ηλικία. Προσελκύει θεατές από κάθε γωνιά της γης, οι οποίοι συναντώνται για να μοιραστούν μια απολαυστική εμπειρία.

Όταν, πριν τη συναυλία, ρωτήθηκε ο André αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, απάντησε πως είναι ενθουσιασμένος από το γεγονός πως το κονσέρτο στη γενέτειρα του Maastricht θα προβληθεί για μια ακόμη φορά στο σινεμά. Υποσχέθηκε ότι αυτό θα αποτελέσει μια απίστευτη εμπειρία - μια αξέχαστη μουσική βραδιά, τόσο για αυτούς που θα την παρακολουθήσουν ζωντανά στο Maastricht, αλλά και για όσους θα την παρακολουθήσουν στο τοπικό σινεμά.

Όπως πάντα στη μετάδοση του προγράμματος του Cinema Live ένας προσκεκλημένος θα προλογίσει το κονσέρτο, ενώ θα μεταδοθεί μια σύντομη συνέντευξη του καλλιτέχνη την ώρα που προσέρχεται στη σκηνή, αποκλειστικά για τους θεατές του σινεμά.
Διάρκεια: 180’. Με αγγλικούς υπότιτλους

Τα έσοδα από την προβολή θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού

Info
Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου Θέατρο Ριάλτο Λεμεσός, ώρα 20.30
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45
Εισιτήρια: € 10 – 7, Ηλ. Εισιτήριο: www.rialto.com.cy

 

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση