ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Πρώτος στο Digital Reach

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μετρήσεων socialbakers.com

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ως η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη κυπριακή εταιρεία στον χώρο των social media, παρουσιάζεται η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα μετρήσεων socialbakers.com. Η επίσημη ιστοσελίδα των «γαλαζοκιτρίνων» φιλοξενεί σχετικό ρεπορτάζ.

Αναλυτικά:

«Την πρωτοκαθεδρία τους επί συνόλου σε όλα τα δημοφιλή social media επιβεβαιώνουν οι επίσημοι λογαριασμοί της ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ αναπτύσσεται ραγδαία όπως επιτάσσει η σημερινή ηλεκτρονική εποχή. Έχοντας τύχει επίσημης αναγνώρισης από Facebook, Twitter, Youtube και Instagram παρουσιάζεται αυτή την στιγμή ως πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη κυπριακή εταιρεία στον χώρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μετρήσεων www.sociabakers.com o ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην πρώτη θέση στις κυπριακές εταιρείες σε ότι αφορά στο συνολικό Digital Reach σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην 18η θέση στο Facebook με 108,000 followers (30% αύξηση σε σχέση με πέρσι) , στην 24η θέση στο Twitter με 13,400 followers(50% αύξηση σε σχέση με πέρσι) με τον επίσημο λογαριασμό @apoelfcofficial να είναι ο τρίτος πιο ραγδαία αναπτυσσόμενος στην Κύπρο. Το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην Κύπρο, με 3,932 συνδρομητές (30% αύξηση σε σχέση με πέρσι) και 2,132,000 views.
Στο instagram η ανάπτυξη του APOELFCOFFICIAL είναι εντυπωσιακή. Αυτή την στιγμή έχει 8,500 followers και έχει σημειώσει σε σχέση με πέρσι αύξηση κατά 200%.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς την υποστήριξη του κόσμου της ομάδας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πέραν από την Κύπρο, αυξάνονται ραγδαία οι αριθμοί και ατόμων που ακολουθούν τους επίσημους λογαριασμούς του ΑΠΟΕΛ και από όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Ήδη βρισκόμαστε κοντά στην έναρξη ανοίγματος λογαριασμού στα αγγλικά αλλά και στα ισπανικά.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνεται στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας μας στα Social Media. Προσπάθεια μας είναι η συνεχής βελτίωση και η συνεχής  δημιουργία ποιοτικής ενημέρωσης για την αγαπημένη μας ομάδα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση