ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έξαρση Θεμιστοκλέους εναντίον Μουσουλμάνων προσφύγων

Η Κύπρος δεν αντέχει να γεμίσει με Βοσνίες Κόσσοβα Ερζεγοβίνες αναφέρει ο Βουλευτής ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε η Ελλάδα και ούτε και η Κύπρος αντέχουν να γεμίσουν με Βοσνίες, Κόσσοβα και Ερζεγοβίνες» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους εξαπολύοντας παράλληλα πυρά σε όσους θεωρούν οτι το θρησκευτικό συναίσθημα εξασθενεί με τα χρόνια τη μόρφωση ή το καλό βιοτικό επίπεδο.

Ο ισλαμισμός ούτε αλλοιώνεται ούτε εξασθενεί ούτε και αφομοιώνεται αναφέρει ο κ. Θεμιστοκλέους σε μία προσπάθεια να τοποθετηθεί προφανώς εναντίον του ενδεχομένου η Κύπρος να φιλοξενήσει πρόσφυγες με άλλη θρησκεία.

Η τοποθετηση του κ. Θεμιστοκλέους έρχεται μετά από τη δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου περί προσπαθειών προσέλευσης Χριστιανών προσφύγων στην Κύπρο.

Αυτούσια η δήλωση του Βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους
«Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε η Ελλάδα και ούτε και η Κύπρος αντέχουν να γεμίσουν με Βοσνίες, Κόσσοβα και Ερζεγοβίνες.   

Και ας πάψουν οι δήθεν προοδευτικοί, δήθεν φιλελεύθεροι και δήθεν εκσυγχρονιστές να νομίζουν ότι το θρησκευτικό συναίσθημα εξασθενεί με τα χρόνια ή τη μόρφωση ή το καλό βιοτικό επίπεδο.
 
Ο ισλαμισμός ούτε αλλοιώνεται ούτε εξασθενεί ούτε και αφομοιώνεται!
 
Και ιδίως, ο φανατικός ΔΕΝ κατευνάζεται! Ούτε με επιδόματα ούτε με προνόμια!
 
Υ.Γ
Οι σοβαρές χώρες παραδειγματίζονται από τα σφάλματα του παρελθόντος, όχι κατ' ανάγκη δικά τους και επιφυλάσσουν για τον εαυτόν τους το δικαίωμα για το ποιος αποφασίζει για το πόσοι και από ποια πολιτισμική ζώνη θα μπαίνουν για μόνιμη διαμονή στο εσωτερικό τους».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση