ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ερμής - Δόξα 2-2: Μοιρασιά στο «Αμμόχωστος»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στον Ερμή και τη Δόξα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2. Υπάρχουν παράπονα για την διαιτησία και από τις δυο ομάδες. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα της Δόξας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να κλείσουν τη Δόξα στα καρέ της. Ο Ερμής απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 12ο λεπτό με ένα σουτ του Λατόρε. Η ομάδα της Αραδίππου άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό με το Μεγέλε. Ο Βασιλόγιαννης έκανε τη μακρινή μπαλιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο Μαγέλε ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν κράτησαν για πολλά λεπτά οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων. Έξι λεπτά αργότερα, στο 37ο λεπτό, η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καρλίτος. Ο Σολωμού έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Καρλίτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Ο Ερμής απείλησε στο 39’ με το Μαγέλε όμως ο Νέγκρι ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια

Στην επανάληψη ο Ερμής ήταν καλύτερος και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κόντρα στη ροή του αγώνα η Δόξα πήρε προβάδισμα στο σκορ με ένα πανέμορφο γκολ από τον Καρλίτος. Ο μεσοεπιθετικός της Δόξας έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Παναγόπουλου. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Η πίεση απέφερε καρπούς αφού ο Κεϊτά έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 75ο λεπτό με ωραία κεφαλιά. Το τελευταίο τέταρτο ήταν δραματικό. Ο Ερμής πίεσε για ένα τρίτο γκολ όμως το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ερμής: Παναγόπουλος, Μουλαζίμης, Σεντρίνιο, Χριστοφή, Ντε Πίνα, Γκονζάλες, Ουλίσε, Λατόρε (64' Γιενγκά), Βασιλόγιαννης (58' Μπαλογκούν), Μαγέλε, Κεϊτά.

Δόξα: Νέγκρι, Εντμάρ, Παουλίνιο, Λεονάρντο, Λεάντρο, Λόπες (73' Γκαράι), Φερνάντες, Καρλίτος (93’ Ντα Σίλβα), Δημητρίου (64' Ενινφούλ), Σολωμού, Φοφανά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ερμής: Τελευταία Ενημέρωση