ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νεκρός εντοπίστηκε ο 92χρονος Παύλος Χαραλάμπους

Είχε φύγει από το σπίτι του στο Πραιτώρι της Πάφου το περασμένο Σάββατο

ΚΥΠΕ

Την είδηση ότι ο 92χρονος που αναζητείτο για τρίτη μέρα εντοπίστηκε νεκρός δημοσιεύει η Ομάδα Διάσωσης της Πολιτικής Άμυνας Πάφου, που επιχειρούσε αυτές τις ημέρες για τον εντοπισμό του. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Ο παππούς Παύλος Χαραλάμπους βρέθηκε από την Ομάδα της Πολιτικής Άμυνας σήμερα, 01/12/2015, νωρίς το πρωί. Δυστυχώς, όχι ζωντανός!
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

*Συγχαρητήρια στον *Νέο* Εθελοντή διασώστη Αντρέα Κων/νου που για 3η ημέρα συνέχισε να ψάχνει ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία! Μπράβο, Αντρέα, έκανες την ομάδα μας για άλλη μία φορά περήφανη που σε έχει μαζί της».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αναμένεται να επαναρχίσουν σήμερα οι έρευνες για 3η μέρα  για τον εντοπισμό του 92χρονου Παύλου Χαραλάμπους από το χωριό Πραιτώρι της Επαρχίας Πάφου ο οποίος απουσιάζει από την οικία του από το περασμένο Σάββατο.

Χθες χωρίς αποτέλεσμα διακόπηκε αργά το απόγευμα λόγω του σκότους η μεγάλη επιχείρηση  που στήθηκε από  νωρίς το πρωί για τον εντοπισμό του 92χρονου  Παύλου Χαραλάμπους .
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, της Αστυνομίας, του Τμήματος Δασών της ΕΜΑΚ και της Πολιτικής Άμυνας. Η επιχείρηση χθες  ξεκίνησε από την περιοχή Κούκλια και επεκτάθηκε στις περιοχής Κιδάσι και Άγιο Νικόλα.
 
Η καταγγελία έγινε από οικείο πρόσωπο στην Αστυνομία, ότι ο 92χρονος έφυγε από το σπίτι του το περασμένο Σάββατο στις 15:00 το απόγευμα, λέγοντας στη βοηθό που τον φρόντιζε ότι θα πήγαινε εκκλησία.

Έκτοτε δεν επέστρεψε.

Ο 92χρονος είναι ύψους 1.70 με 1.75, λεπτής σωματικής διάπλασης και παρουσίαζε συμπτώματα άνοιας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση