ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Η «καψούρα» του Πέδρο

Παίκτης της Μπελενένσες ενδιαφέρει τους κυπελλούχους για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όπως κάθε μεταγραφική περίοδο, έτσι και τώρα στον Απόλλωνα δεν βγαίνουν και πολλά πράγματα προς τα έξω. Οι «κυανόλευκοι» κοιτάζουν παντού για την ενίσχυση τους, καθώς θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν τις απαντήσεις από τους Πέδρο και Φρέιρε, έτσι ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Ο Πέδρο ως γνωστό συμφώνησε προφορικά για συμβόλαιο δύο χρόνων και περιμένει την ελευθέρα του από την Μπράγκα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ακόμη να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε με μειωμένες απολαβές. Από την άλλη, εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση κεντρικών αμυντικών, γιατί τουλάχιστον θα χρειαστούν δύο, αλλά και αριστερού μπακ.

Ο σχεδιασμός λέει ακόμη την απόκτηση ενός παίκτη που θα παίζει στον άξονα, ενός εξτρέμ και ενός ακόμη επιθετικού. Για την μεσαία γραμμή, η μεγάλη «καψούρα» του Πέδρο είναι ο Τιάγο Σίλβα της Μπελενένσες, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν μερικές μέρες.

Ο 22χρονος μέσος, αγωνίζεται όλα τα χρόνια της καριέρας του στην Μπελενένσες και φέτος αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια. Συνολικά από το 2012 μέχρι και φέτος φόρεσε 132 φορές τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας και σκόραρε 14 γκολ

Ο Πέδρο Εμάνουελ τον γνωρίζει πολύ καλά και πιστεύει ότι εάν έρθει στην Κύπρο θα κάνει την διαφορά. Ο Απόλλωνας προσπαθεί να πάρει τον παίκτη δανεικό από την Μπελενένσες, αλλά έχει αρκετές δυσκολίες η περίπτωση του.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση