ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε κανονική λειτουργία επανήλθε ο Λευκός Οίκος

Όλες οι ανιχνεύσεις του μεταλλικού αντικειμένου είχαν αρνητικά αποτελέσματα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κανονικά λειτουργεί πλέον ο Λευκός Οίκος, μετά από μερικό αποκλεισμό που προκλήθηκε αφότου κάποιος πέταξε μεταλλικό αντικείμενο από το φράχτη του, ανέφερε εκπρόσωπος των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, τη Δευτέρα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Σον Χόλτσκλο ανέφερε σε ηλεκτρονικό του μήνυμα ότι «άτομο έριξε μεταλλικό αντικείμενο πάνω από τη γραμμή του βόρειου φράχτη του Λευκού Οίκου».

Μέλη της Μυστικής Αστυνομίας συνέλαβαν αμέσως τον ύποπτο χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, πρόσθεσε.

Όλες οι ανιχνεύσεις του μεταλλικού αντικειμένου είχαν αρνητικά αποτελέσματα, είπε.

Προηγούμενη Ενημέρωση

Η βόρεια πλευρά του Λευκού Οίκου αποκλείστηκε εξαιτίας εντοπισμού ενός ύποπτου πακέτου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σήμερα, Ημέρας Μνήμης που εορτάζεται στις ΗΠΑ,

Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς δεν κατόρθωσε να επιβεβαίωσε την είδηση, πάραυτα η Μυστική Υπηρεσία, αρμόδια για τη φύλαξη του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν επιτρέπει σε δημοσιογράφους να αποχωρήσουν από το συγκρότημα της αμερικανικής προεδρίας από την δυτική πύλη, ενώ εμφανείς είναι προβολείς που χρησιμοποιούν μέλη αντιµετώπισης έκτακτων αναγκών.

Ο Ομπάμα επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα το Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, ως μέρος της ετήσιας αναμνηστικής τελετής για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση