ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Μπαμ… στο Λανίτειο

Ο Πέδρο Εμανουέλ βάζει στη μηχανή του ένα παίκτη που μυρίζεται το γκολ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Να έχεις τον Μαγκλίτσα, να έχεις και τον Γκιέ και να παίρνεις τον Πιέχ… που να πάρει η ευχή δικαίως μπορεί να υπερηφανεύεσαι ότι διαθέτεις την καλύτερη front line  του πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το σήριαλ απόκτησης του Πολωνού από τον Απόλλωνα έχει πια ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Πολωνοί συναίνεσαν, ο Κίρζης τα τσόνταρε, ο Πιέχ γουστάρει Λεμεσό και το ντιλ έχει πια ολοκληρωθεί. Μάλιστα το ντιλ μοιάζει απόλυτα επιτυχημένο άμα λάβεις υπόψη ότι οι Λεμεσιανοί τον αποκτούν ως ελεύθερο χωρίς να καταβάλουν ούτε και ένα ευρώ στο ταμείο της Λέγκια.

Πάντως με τον Πολωνό δημοσιογράφο που επικοινωνήσαμε μας ανέφερε ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ και της Λέγκια, ενδέχεται σήμερα ίσως και αύριο να έρθει στην Κύπρο για να περάσει την τυπική διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ένα συμβόλαιο που δεν το λες και πλουσιοπάροχο άμα λάβεις υπόψη την ποιότητα αλλά και το βιογραφικό του παίκτη.

Μην ξεχνάς ότι δεν είναι όποιος και όποιος νοουμένου ότι μόλις πριν από τέσσερα χρόνια ως μέλος της Χορζόφ αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του Πολωνικού πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα αγωνιζόμενος στη Λέγκια από το 2014 ωστόσο η ευκαιρία που λαμβάνει από τον Απόλλωνα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για να κάνει μεγάλα πράγματα. Για το κυπριακό πρωτάθλημα μιλάμε ο Πιέχ το απέδειξε ότι όχι μόνο μπορεί, κάνει και παπάδες μέσα στο γήπεδο άμα λάχει.

Με αυτά και με αυτά ο Πέδρο Εμανουέλ βάζει στη μηχανή του ένα παίκτη που μυρίζεται το γκολ, κινείται άψογα μέσα στο κουτί του αντιπάλου, πιέζει και ενοχλεί τους αμυντικούς και διαθέτει κιόλας την προσωπικότητα του νικητή. Άμα κιόλας σκεφτείς ότι οι μπλε διαθέτουν και τους άλλους δύο, τότε στην γραμμή κρούσης είναι υπερπλήρεις. 

Δεν ξέρω κιόλας αν γουστάρει o 31χρονος φορ Χατζίδου… γουστάρει δεν γουστάρει θα την ακούσει στο Λανίτειο την ερχόμενη εβδομάδα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση