ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποτελέσματα Β Κατανομής θέσεων για το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Από την Τετάρτη 27 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου η ηλεκτρονική κράτηση θέσεων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανακοινώθηκαν χθες τα αποτελέσματα των υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση με τη B Κατανομή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, σύμφωνα με την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, όσοι και όσες έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την πιο πάνω κατανομή, θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.ucy.ac.cy/fmweb επιλέγοντας το σύνδεσμο «Κράτηση Θέσης», από την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 μέχρι και την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016.

Από την άλλη, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση με την Α κατανομή και έχουν βελτιώσει τη θέση τους, δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες, εάν έχουν ήδη κρατήσει τη θέση της Α κατανομής. Η βελτίωση της θέσης θα γίνει αυτόματα από το σύστημα της Υπηρεσίας Σπουδών Φοιτητικής Μέριμνας.

Επισημαίνεται ότι εάν μετά τις εγγραφές στα μαθήματα, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2016, συνεχίζουν να υπάρχουν κενές θέσεις, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει αμέσως σε Γ και τελευταία κατανομή θέσεων.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση