ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Με φόρα για το τρίποντο

Ο Μάγκλιτσα είναι αυτός που προστέθηκε στις απουσίες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έχοντας στο στόχαστρο τη νίκη που θα του επιτρέψει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά απ' την σημερινή του αντίπαλο, αλλά και να πάρει ακόμη περισσότερο τα «πάνω του» κερδίζοντας την συμπολίτισσα, ο Απόλλωνας προετοιμάστηκε για το μεγάλο Λεμεσιανό ντέρμπι.

Υπάρχουν ειδών κι ειδών μεγάλα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, και υπάρχει κι αυτό της πόλης. Εκεί που το γόητρο, το πάθος, η δίψα για νίκη παίζουν και αυτά... μπάλα, με την ομάδα να θέλει και τη «ρεβάνς» του Α' γύρου. Προερχόμενη από μία εξαιρετική εμφάνιση και το σπουδαιότερο κατεγεγραμμένο «διπλό» φέτος, θέλει να δώσει συνέχεια, χωρίς όμως να έχει παρασυρθεί.

Αγωνιστικά, με μία έξτρα απουσία θα υποδεχθεί -τυπικά- την ΑΕΛ. Ο Μάγκλιτσα είναι αυτός που προστέθηκε στις απουσίες, λόγω καρτών και θα χάσει το ντέρμπι μαζί με τους Γκίε, Μακρίδης, Ψύχα, Ντουντού και Βασιλείου, που έμειναν εκτός σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση.

Τα σενάρια για την ενδεκάδα, κάνουν λόγο πως η -αναγκαστική- αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης, θα είναι και η μοναδική, με τον Πίεχ να παίρνει τη θέση του Κροάτη φορ. Διαθέσιμες και οι δύο νέες προσθήκες της ομάδας, Σέρτζιο και Σεμέδο.

Στις άλλες θέσεις, ο Βάλε θα είναι στο τέρμα, με τους Πέδρο, Ρομπέρζ, Βινίσιους και Τ. Σίλβα από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή, οι Σακέτι και Χάμπος πλάι-πλάι, με το Ντα Σίλβα πιο μπροστά. Στα επιθετικά άκρα, οι Μπεντόγια (δεξιά) και Παπουλής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση