ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Έτσι πάει στο ντέρμπι

Τα δεδομένα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ντέρμπι Λεμεσού έχει μπροστά του ο Απόλλωνας. Ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Όλοι ξέρουμε την σημασία που παίζουν αυτά τα παιχνίδια για τις δύο ομάδες. Στην προκειμένη, οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να μην απομακρυνθούν κι άλλο από την κορυφή.

Τα προβλήματα της ΑΕΛ δεν παρασύρουν κανένα στον Απόλλωνα και όλοι ξέρουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίσουν στο αυριανό ντέρμπι. Χαρακτηριστική η χθεσινή τοποθέτηση του αντιπροέδρου, Φάνου Κιννή στο ΣΠΟΡ FM 95: «Η ΑΕΛ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, δεν αποπροσανατολίζει οποιοδήποτε πρόβλημα».

Σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο σε πια κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες. Και τα παραδείγματα είναι πολλά. Συνεπώς, στον Απόλλωνα πάνε με σοβαρότητα στο ντέρμπι και πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Σωφρίνης Αυγουστή είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά επιστροφές, ενώ όπως σε κάθε παιχνίδι δεν λείπουν οι απουσίες. Σεμέδο και Χάμπος είναι τιμωρημένοι. Ενώ, τραυματίες είναι οι Αγγελή, Μάγκλιτσα και Μακρίδης.

Οι επιστροφές ωστόσο των Ρομπέρζ, Σακέτι και Σαρδινέρο θεωρούνται πολύ σημαντικές, καθώς και οι τρεις θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Έτσι, με αυτά τα δεδομένα, στο τέρμα θα είναι ο Μπρούνο Βάλε.

Δεξιά στην άμυνα ο Πέδρο και αριστερά ο Βασιλείου. Στο κέντρο της άμυνας ο Ρομπέρζ με τον Βινίσιους. Στον άξονα επιστρέφει ο Σακέτι και μαζί με τους Μπεντόγια και Ντα Σίλβα θα συνθέσουν την τριάδα.

Στα άκρα της επίθεσης θα δούμε πιθανότατα τους Σαρδινέρο και Παπουλή. Σε περίπτωση που θα μείνει στον πάγκο ο Ελλαδίτης, τότε ο Σέρτζιο θα παίξει δεξί μπακ και ο Πέδρο θα πάει πιο μπροστά. Στην επίθεση, ο Πιέχ έχει προβάδισμα αντί του Γκιέ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση