ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:54
 

Aσχετοι ή κάτι γνωρίζουν;

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Aμα είναι να συντάξουμε μια λίστα προβλημάτων που αφορούν το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πλέον πασιφανές ότι πρώτα θα καταγράφαμε την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.

Υπάρχουν δυστυχώς και άλλα εξίσου σοβαρά ζητήματα όπως για παράδειγμα, η διαφθορά, η βία που ομολογουμένως δεν υπάρχει πια, η ανεπάρκεια της διαιτησίας, η προκατάληψη, οι κακές γηπεδικές εγκαταστάσεις, η εμπλοκή παραγόντων με άγνωστο επάγγελμα, τα στημένα, η ανυπαρξία του κύπριου ποδοσφαιριστή και σωρεία άλλων πολλών.

Όλα τα πιο πάνω αναμφισβήτητα είναι θέματα που πρέπει να επιλυθούν και μάλιστα πολλά εξ αυτών είναι και αλληλένδετα. Όταν όμως δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο, τότε το ίδιο το άθλημα και όχι μόνο η διοργάνωση του πρωταθλήματος, αλλοιώνεται.

Συνεπώς, ως μέγα πρόβλημα, θα έπρεπε ήδη να ξεκινήσει η αντιμετώπισή του. Με ή χωρίς κάρτα, το θέμα είναι εκεί και χρήζει άμεσης και κυρίως ριζικής λύσης. Και όμως πάνε τώρα μήνες που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια αρνητική κατάσταση και η ΚΟΠ δεν έχει εξαγγείλει ούτε και ένα βήμα που πιθανόν σκέφτεται ούτως ώστε ν’ ανατρέψει την κατάσταση.

Όχι μόνο δεν έχουν προβεί σε κινήσεις αλλά αποφεύγουν ακόμη και να κάνουν αναφορά στο θέμα, υποβαθμίζοντας το. Σε σημείο που σκέφτεσαι μήπως είναι παντελώς άσχετοι και δεν γνωρίζουν πώς ή απλά το κάνουν ηθελημένα γιατί αποφάσισαν ότι δεν είναι ζωτικής σημασίας για το άθλημα η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Κάτι να κάνουν ρε παιδί μου. Ακόμη και μια επικοινωνιακή καμπάνια, την οποία θα επιμελούνταν ικανοί επικοινωνιολόγοι. Κάτι, τέλος πάντων, που θα ηχούσε στ’ αυτιά του πελάτη/οπαδού και θα τον ερέθιζε να σκεφτεί να επισκεφτεί ένα γήπεδο.

Αντιθέτως, στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος η κοινή γνώμη ακούει τον πρόεδρο της ΚΟΠ ν’ ανακοινώνει την καινοτομία περί διεξαγωγής αγώνων από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα! Κάτι που όχι μόνο δεν βοηθά το πρόβλημα αλλά το διευρύνει!

Και το ερώτημα στον τίτλο του κειμένου, γίνεται ακόμη πιο έντονο. Είναι όντως άσχετοι ή κάτι γνωρίζουν που εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε ψυλλιαστεί;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Σχόλια αναγνωστών

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση

X