ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Ευτυχώς... ο Πουλλαΐδης

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Οι Ανορθωσιάτες χαίρονται δικαίως που το διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας τους τελείωσε. Κατανοητό. Όχι τον Γολγοθά, τα Ιμαλάια ανεβοκατέβηκαν δύο τρεις φορές από τον καιρό του Ουζόχο και έπειτα… αξίζει σ’ όλους εκεί στο σωματείο να βρουν την γαλήνη και ν’ ανοίξουν μια καινούργια σελίδα στην ιστορία τους.

Αξίζει όμως και στο κυπριακό ποδόσφαιρο, άτομα όπως ο Πουλλαΐδης να ασχολούνται μ’ αυτό. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε και χρειάζεται, αλλά, αν μη τι άλλο, ο συγκεκριμένος βγάζει μια εικόνα ατόμου που μπορεί να εκπροσωπήσει ένα μεγάλο σωματείο, όπως η Ανόρθωση.

Πετυχημένος επιχειρηματίας με μεγάλο κύκλο εργασιών σε χώρες της Αραβικής Χερσονήσου, με καταγωγή κιόλας από την επαρχία της Αμμοχώστου, χαμηλών τόνων, δεν είναι ο κλασικός πια κύπριος παράγοντας που τον βλέπεις και ψάχνεις στην κωλότσεπη για να τσεκάρεις το στοιχηματικό κουπόνι που έπαιξες.

Θέλω να σου πω εν ολίγοις, ότι καιρός είναι πια για το κυπριακό ποδόσφαιρο να εμπλακούν άτομα που διαθέτουν ένα κύρος. Να λες πρόεδρος της Ανόρθωσης, της Ομόνοιας ή του ΑΠΟΕΛ και όντως ν’ ανταποκρίνεται στη σημασία της θέσης του.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί κάτι τύποι στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό που αναρωτιέσαι δηλαδή, πώς είναι δυνατό. Άγνωστο πού δουλεύουν, ούτε και ξέρεις πώς προέκυψε ο πλουτισμός τους και έχουν και άποψη για το άθλημα οι αθεόφοβοι.

Τρελά πράγματα. Είναι λες και στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου υπάρχει μια τρύπα στην οποία εισχωρούν νυφίτσες και όλων των ειδών τα τρωκτικά.

Μπαίνουν στον χώρο και μεταμορφώνονται σε πρόεδροι, μάνατζερ, δημοσιοσχεσίτες και ό,τι σκεφτεί ο νους του καθενός… αν μη τι άλλο ο κ. Πουλλαΐδης είναι επιχειρηματίας, θα τσοντάρει λεφτά και θα τα βάλει με κάθε λογής νυφίτσες και τρωκτικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση

X