ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΟΛΥΜΠΙΟΝ - «Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής»

Στο ένθετο Επιχειρείν με τη Μαρία Ηρακλέους ο ιδιοκτήτης του σχολείου, κ. Γιώργος Κρητικός

Στους εορτασμούς για τα 20 χρόνια του σχολείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, που σηματοδοτήθηκαν με τα εγκαίνια τριών νέων έργων, του Δημοτικού Σχολείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, των καινούργιων γηπέδων και της καφετέριας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο ιδιοκτήτης, κ. Γιώργος Κρητικός.

«Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής, αλλά κυρίως σεβόμενοι τους μαθητές μας και τις ανάγκες τους προχωρήσαμε μπροστά δημιουργώντας ένα σύγχρονο σχολείο», τόνισε.

Παράλληλα ανάφερε ότι συνολικά, το έργο ανάπτυξης των εγκαταστάσεων της καινούργιας πτέρυγας, η οποία θα στεγάζει το Δημοτικό σχολείο, και τον χώρο εστίασης, κόστισαν περισσότερα από €1,000,000. «Επιπρόσθετα, νέα γήπεδα δημιουργήθηκαν, ποδοσφαίρου futsal με χορτοτάπητα τελευταίας γενιάς, καθώς και κατασκευή στίβου και γηπέδου paddle. Η αγορά της γης προκειμένου να κατασκευαστούν τα γήπεδα, μαζί με τη διεκπεραίωσή τους ξεπέρασε τις €800,000. Παράλληλα, ανακαινίστηκαν τα γήπεδα tennis, basketball και volleyball, η αξία των οποίων ανήλθε στις €100,000», είπε ο κ. Κρητικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρείν : Τελευταία Ενημέρωση