ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Την παλιά Λευκωσία μπορούν να την σώσουν μόνο οι φοιτητές»

Στο ένθετο «Επιχειρείν» με την Μαρία Ηρακλέους ο Κώστας Ρουσιάς

Για τις νέες φοιτητικές εστίες που θα αναπτυχθούν στην εντός των τειχών Λευκωσία, μίλησε στο ένθετο «Επιχειρείν» ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας C. Roushas Trading & Development Ltd, Κώστας Ρουσιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «την παλιά πόλη μπορούν να την σώσουν μόνο οι φοιτητές».

Ο κ. Ρουσιάς είπε πως το έργο αφορά 20 νέες μονάδες οι οποίες θα αναπτυχθούν σε μια οικοδομή που βρισκόταν στάσιμη για χρόνια, στην οδό Αριστείδου. Διευκρίνισε πως πρόκειται για μοντέρνο κτήριο και ότι δεν έχει να κάνει με διατηρητέα οικοδομή.

Οι μονάδες, όπως είπε, θα αποτελούνται από κουζίνα, μπάνια, αποχωρητήρια και επίπλωση και θα μπορούν να φιλοξενήσουν 20 φοιτητές. Οι εργασίες του έργου έχουν ήδη ξεκινήσει, το κόστος κυμαίνεται γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ και υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμο προς παράδοση σε 14 περίπου μήνες.

Επιπρόσθετα, στο πλάνο βρίσκεται ακόμη ένα προτζεκτ το οποίο αφορά 10 μονάδες φοιτητικών εστιών σε διατηρητέα οικοδομή, στην εντός των τειχών πόλη. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν σε περίπου δύο μήνες, με τον κ. Ρουσιά να εκφράζει την ελπίδα ότι το έργο θα αποπερατωθεί εντός ενός χρόνου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρείν : Τελευταία Ενημέρωση