ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το μέλλον των επενδύσεων είναι στα ορεινά

Στο ένθετο Επιχειρείν (8/11/2023) με τη Μαρία Ηρακλέους ο κοινοτάρχης Πλατρών και πρόεδρος του Δικτύου Τροόδους Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Στο ένθετο Επιχειρείν (8/11/2023) με τη Μαρία Ηρακλέους ο κοινοτάρχης Πλατρών και πρόεδρος του Δικτύου Τροόδους Παναγιώτης Παπαδόπουλος, έδωσε τις εξελίξεις σχετικά με τις επενδύσεις στις Πλάτρες από την Property Gallery, το Guru το Tree Hotel και άλλες επενδύσεις στα ορεινά όπως το Βερεγγάρια στον Πρόδρομο. Μέχρι το 2025 θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα των επενδύσεων, όπως ανέφερε.

Μίλησε για την προσπάθεια δημιουργίας πανεπιστημίου ορεινών περιοχών και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές με την Κυβέρνηση και των πανεπιστημίων που θα συμμετέχουν στο project, καθώς και το όραμα για αναγέννηση των ορεινών περιοχών με την λειτουργία του πανεπιστημίου.

Αναφέρθηκε επίσης στην πρωτοβουλία Lodge project, πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με στόχο να στηρίξει τις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής και την δημιουργία σουβενίρ που να βασίζονται σε στιγμές από την ιστορία των Πλατρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρείν : Τελευταία Ενημέρωση