ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Κεραυνοί της Αννίτας στον Κεραυνό και Τικ Τοκ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Δεν είναι και στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα η αγαπημένη μας ινφλουένσερ αφού η ιστορία με τον Πελεκάνο έχει διασαλεύσει το νευρικό της σύστημα. Μα να προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατήσεις το Γαλάζιο Κόμμα στην πρώτη θέση και στενοί σου συνεργάτες να σου τραβάνε το χαλί -όχι το κόκκινο χαλί των δεξιώσεων, το γαλάζιο της καρδιάς μας- κάτω από τα πόδια;

Η Αννίτα δείχνει πάντως αυτοσυγκράτηση και δεν πετάει τασάκια ούτε χτυπά γροθιές στο γραφείο. Ευτυχώς, γιατί διαφορετικά μπορούσε να χρειαστεί πελεκάνο για να διορθώσει τις ζημιές και να μην έβρισκε. Είναι και δυσεύρετοι πια αυτοί οι πελεκάνοι.
«Η εξωθεσμική αυτή πρόταση σας αντιστρατεύεται κατάφωρα και ανεπίτρεπτα τη διαπνέουσα το σύνταγμα αρχή της διάκρισης των εξουσιών». Αυτή η οργή που ξεχειλίζει, μεταξύ άλλων εξίσου σκληρών αναφορών, σε επιστολή της Προέδρου του ΔΗΣΥ, της Βουλής και της Καρδιάς μας προς τον Υπουργό Οικονομικών κύριο Κεραυνό. Άλλος έχει το όνομα και άλλη ρίχνει τους κεραυνούς τελικά. Και όλα αυτά για το φλέγον θέμα των πολλαπλών συντάξεων και ωφελημάτων κρατικών αξιωματούχων. Ένα θέμα που όλοι υποτίθεται προσπαθούν να ρυθμίσουν αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα ζούμε να δούμε κάποτε την επίλυση του.

Με δημοψήφισμα στο Τικ Τοκ οι φόλλοουερς μου είπαν να μην πάω στους Οικολόγους. Φειδίας Παναγιώτου, τικ τοκερ, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Το ΡΙΚ, εκτός από το ότι έχασε τη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη με την πρώην υπάλληλό του Ευδοκία Λοίζου και πρέπει τώρα να της καταβάλει πέραν του ενός εκατομμυρίου, δέχθηκε ακόμη ένα πλήγμα στο ήδη λαβωμένο πρεστίζ και βαλάντιό του αφού οι δικηγόροι της κατάφεραν να του κλείσουν τους λογαριασμούς μέχρι την αποπληρωμή της οφειλής, δημιουργώντας χάος στις σχέσεις του ιδρύματος με τους συνεργάτες του, πολλοί από τους οποίους έμειναν απλήρωτοι. Και για να τριτώσει το κακό δέχεται και επίθεση από το ΑΚΕΛ διότι δεν κάλυψε την παρουσίαση της Κοινωνικής Συμμαχίας, ή άλλως πως των νεότερων Νέων Δυνάμεων. Σε τρικυμία λοιπόν το ΡΙΚ και -τι σατανική σύμπτωση αλήθεια- Τρικυμία είναι και ο τίτλος της σειράς που προβάλλει μετά το δελτίο του.

Όσο για τις διαμαρτυρίες του ανακαινισμένου Κόμματος, αν θυμηθούμε όσα αντιδεοντολογικά έπραξε το ΑΚΕΛ στο ΡΙΚ κατά τη διακυβέρνηση Χριστόφια τότε θα κοκκινίσουν από ντροπή ακόμη και οι κάμερες του ιδρύματος. Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή.
Οι Οικολόγοι, μετά που ανανεώθηκαν επαναφέροντας τον Περδίκη στην ηγεσία τους, επιχείρησαν να κάνουν την πιο ανατρεπτική ψηφοθηρική κίνηση της ιστορίας τους, προτείνοντας θέση στο ψηφοδέλτιο τους στο νεαρό ινφλουένσερ Φειδία. Το γεγονός πως μέχρι πριν μερικές βδομάδες ο Φειδίας δεν γνώριζε καν ότι υπήρχε στην Κύπρο Κόμμα Οικολόγων δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Ούτε ήταν πρόβλημα το ότι κανείς στους Οικολόγους δεν ήξερε τις θέσεις του Φειδία -αφού ακόμη δεν έχει καν θέσεις-. Εξ άλλου ούτε οι ίδιοι οι Οικολόγοι δεν είναι βέβαιοι για τις θέσεις τους, οπότε από αυτή την άποψη μια χαρά θα ταίριαζαν με τον νεαρό You tuber.

Δυστυχώς όμως έφαγαν πόρτα αφού ο Φειδίας τους απέρριψε πανηγυρικά. Ο λόγος; Διενήργησε ψηφοφορία στο Τικ Τοκ (!!!) και οι φόλλουερς του είπαν να σνομπάρει τους Οικολόγους και να κατεβεί ως Ανεξάρτητος. Το λες και πολιτικό χαστούκι της χρονιάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση