ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Ανάψτε τα φώτα να οργανωθούμε

= ΠΕΜΠΤΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωνε πως εντός της ημέρας ο Πρόεδρος θα έχει στα χέρια του την έκθεση και τα στοιχεία των γεγονότων Χλώρακας και Λεμεσού ο Αρχηγός της Αστυνομίας δήλωνε πως “δεν είχα ιδέα ότι έπρεπε να του τα παραδώσω σήμερα.” Παιδιά για όνομα του Θεού. Η κατάσταση θυμίζει το ανέκδοτο με το χωρίς συντονισμό όργιο όπου ξαφνικά ένας από τους συμμετέχοντες φωνάζει “ρε παιθκιά άψετε τα φώτα να οργανωθούμε”. Σε κάθε περίπτωση πρέπει επειγόντως να συνέλθουμε σε αυτό τον τόπο ή τουλάχιστον να κάνουμε μια δέηση για να μπει μια τάξη στο χάος.

Απόψε και αύριο βράδυ θυμίζουμε το φεστιβάλ Μεγάλης Πατάτας στην Ξυλοφάγου. Αξίζει να σημειωθεί πως θα σπάσουμε και το ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη τηγανιά πατατών, για την οποία θα χρησιμοποιηθεί σχεδόν ένας τόνος πατάτες. Το ότι το φεστιβάλ Μεγάλης Πατάτας διεξάγεται λίγο μετά από τους ατυχέστατους χειρισμούς του κράτους σε Χλώρακα και Λεμεσό -χειρισμοί πατάτα- το λες και σατανική σύμπτωση.

Είμαστε σε μια κοινωνία που οι πίτσες φτάνουν πιο γρήγορα από την Αστυνομία.

Η ΑΗΚ, άλλως Αμαρτωλή Αρχή Κύπρου, βλέποντας πως μπαίνει πιά το νερό στο αυλάκι για την όλο και μεγαλύτερη αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενεργείας (ΑΠΕ) προσπαθεί να κάνει τα τελευταία της απεγνωσμένα κολπάκια. Τώρα λέει αποφάσισε να κόβει -κατά το δοκούν;- το ρεύμα που θα παράγουν σπίτια και επιχειρήσεις που επένδυσαν σε τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πλαισίων. Πού είναι άραγε ο κατά τα άλλα λαλίστατος Υπουργός Ενέργειας και τι προτίθεται να κάνει ώστε να λάβει επιτέλους τέλος η κοροϊδία των ταλαίπωρων πολιτών και καταναλωτών από την Αμαρτωλή Αρχή; Και ποιος θα φροντίσει να φέρει ενώπιον δικαστηρίου όσους διαχρονικά ευθύνονται για τα δισεκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν σε πρόστιμα ρύπων; Δεν πρέπει επιτέλους κάποιοι να λογοδοτήσουν;

Ο υπουργός ενέργειας της Τουρκίας έλαβε πρόσκληση από τον ισραηλινό ομόλογό του για να συζητήσουν πιθανότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στο θέμα του φυσικού αερίου. Εμείς πάντως καταφέραμε να κάνουμε τους τουρκαλάδες να βγάζουν αφρούς από το θυμό τους αφού ο Νετανιάχου στην εδώ επίσκεψη του δήλωσε με κάθε σοβαρότητα πώς το χαλούμι μας είναι πολύ καλύτερο από το ισραηλινό. Γιες!

Δεν παρευρέθηκε ο Αβέρωφ στην πρώτη συνάντηση των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού. Οι κακές γλώσσες λένε ότι έπρεπε να παρευρεθεί σε γεύμα που του παρέθεσε ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος είχε ξεχάσει να τον καλέσει στο ξεφάντωμα προς τιμήν του Μενέντες. Στο γεύμα σερβιρίστηκαν κοτοπουλάκια, αυτά που η αλεπού έξυπνα τα πιάνει και γελά. Οι εκ των έσω έχουν καταλάβει…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση