ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νούμερα και Αριθμοί

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στα νούμερα. Η προσπάθεια αποδόμησης των ερευνών από τον Φούλη Πρόεδρο είναι όπως το shit fan. Τα πετάς και έρχονται πίσω σε σένα. Τις δικές του δημοσκοπήσεις να δει που τον έβγαζαν 2ο στις βουλευτικές.

2. Στους αριθμούς. Βέβαια, στον πόλεμο των εντυπώσεων οι δημοσκόποι της RAI (ναι, ναι η εταιρεία που τη νύχτα των εκλογών του 2008 προέβλεπε πρωτιά Τάσσου) «βγάζει και το παλλούτζιν» που λέμε στα χωριά μας.

3. Στον πάτο. Ο «ειδικός» στα fake ακκάου κύριος Κυριάκου, σίγουρα έχει στο κινητό του πολλά αλλά screenshots και για πολλούς. Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε και επίσημα τον τραμπισμό στην Κύπρο. Το ποιον θα πάρει η μπάλα στο τέλος δεν είμαι σίγουρος.

4. Στο χάρισμα. Το θείο βρέφος εμπιστεύτηκε τον συγκεκριμένο μετά που αυτός πέρασε από Νικόλα, Αναστασιάδη και τούμπαλιν, για τα κτυπήματα κάτω από τη μέση. Έβαλε τον λύκο να προσέχει τα πρόβατα ο Νίκος. Κρίση και ηθική υπόσταση.

5. Στη δημοσιότητα. Ο άνθρωπος που μας χάρισε τις απείρου κάλλους συνομιλίες του με το θείο βρέφος, βρέθηκε σε προεκλογική εκδήλωση του Προέδρου Φούλη στη Λεμεσό. Ο king maker!

6. Στην ατζαμοσύνη. Πρόεδρε Φούλη, εντάξει ο γκουρού έκανε τη δουλειά, τι τον παίρνεις στις προεκλογικές; Για να επιβεβαιώσεις το προφανές; Κάποιος από τους 742 συμβούλους να σε συμβουλέψει;

7. Στα «εγώ». Θα βάλουν κάτω τα «εγώ» τους λένε οι τέσσερις «μικροί», για το καλό του τόπου. Το ότι έχουν «εγώ» είναι είδηση.

8. Στο σημαντικό. Η υπόθεση της Τιτίνας Λοιζίδου που τόσο πολύ διαφημίσαμε αλλά και εκμεταλλευτήκαμε άγαρμπα ως δικηγορικά γραφεία με αποτέλεσμα τη δημιουργία της επιτροπής αποζημιώσεων, μπαίνει στο ράφι. Αναμένω με αγωνία δήλωση από τον υποψήφιο Αχιλλέα Δημητριάδη.

9. Στην ιστορία. Αυτή θα καταγράψει ως επιτυχία της διακυβέρνησης Αναστασιάδη την άρση του εμπάργκο όπλων από τις ΗΠΑ. Πενήντα χρόνια μετά το όραμα του Μακαρίου για να γίνουμε η «Κούβα της Μεσογείου», οι ΗΠΑ μας ανακαλύπτουν στον χάρτη. Αμαρτίες γονέων.

10. Στο διαβατήριο. Το στοπ του famous Προέδρου στον σύντροφο Λαβρόφ είναι ένα άλμα προς τη βελτίωση της διεθνούς αξιοπιστίας του, αλλά και της χώρας. Αν ήταν ο Νίκος αυτό θα έκανε; Μια ωραία ερώτηση για το ντιμπέιτ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Εκλογές  |  Βουλή  |  ΔΗΣΥ  |  ΑΚΕΛ  |  ΔΗΚΟ  |  ΕΔΕΚ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση