ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Της γυναίκας του Καίσαρα το ανάγνωσμα

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στις εξυπνάδες. Εκαναν λέει μυστική δημοσκόπηση ‘on line’. Βρε Πέτρο, γιατί δεν βγήκες στην πλατεία Ελευθερίας; Πιο μυστική θα ήταν.

2. Στους επαγγελματίες. Στην online δημοσκόπηση έβαλαν να συγκριθούν υποψήφιοι που κάνουν εκστρατεία τρία χρόνια με πολιτευτές που δεν δήλωσαν πρόθεση υποψηφιότητας. Να σας ζήσουν οι δημοσκόποι σας εκει στο αγαπημένο προεδρικό.

3. Στις πονηράδες. Επειδή λοιπόν γνωρίζουν τα επιτελεία πως δεν θα βγει η νέα δημοσκόπηση από ΜΜΕ τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, άρχισαν οι ‘διαρροές’ για ‘ανατροπές’ από την μια, ‘εκλογές ενός γύρου’ και λοιπές μπούρδες από την άλλη.

4. Στη βιβλιογραφία. Αν διαβάζαν λίγο οι πολιτικοί μας θα ξέρουν πως η διεθνής βιβλιογραφία σύσσωμη έχει αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας πως οι δημοσκοπήσεις ΔΕΝ επηρεάζουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Ρωτάτε τον Κασουλίδη, τον Τάσο, ή ακομη και τον Αγαπούλλα πρόεδρο που έλεγε θα βγει από τον πρώτο γύρο το 2013 και του είχε φταίξει η ‘Κ’, η οποία (μόνη) έγραφε πως δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Τα παραδείγματα πολλά, μαθήματα όμως δεν γίνονται.

5. Στη γυναίκα. Τελικά αυτή η γυναίκα του Καίσαρα όλοι την αναφέρουν στο ΓΕΣΥ αλλά κανείς δεν την υιοθετεί. Κάτι σαν ορφανό που το χρησιμοποιούν για δημόσιες σχέσεις.

6. Στις καταγγελίες. «Καταγγέλλει» λέει η μητέρα του 40χρονου που έχει την ευλογιά των πιθήκων, το νοσοκομείο και το Υπουργείο Υγείας. Καλύτερα να ανάψει ένα κερί θα έλεγα.

7. Στο προφανές. Η Αννα Αριστοτέλους, καταγγελει και αυτή την επιχειρούμενη εξόντωσή της, από την εισαγγελία(!) επειδή ορίστηκε ποινική έρευνα με ομάδα πέντε ανακριτών – προσωπικοτήτων. Και τι θα διερευνήσει η επιτροπή; Στη σχέση του οργανωμένου εγκλήματος με τις φυλακές. Μα υπάρχει τέτοια σχέση κύριε εισαγγελέα; Σημείωση: Λαθος ο μη διορισμός ουτε μιας γυναίκας στους ποινικούς ανακριτές.

8. Στη λογική. Και γιατί να πάνε τα ασφαλτικά στο Μιτσερό; Να πάνε στην Κλήρου. Και γιατί να πάνε στην Κλήρου; Να πάνε στην Τερσεφάνου; Και γιατί να πάνε στην Τερσεφάνου; Ας μείνουν εκεί που είναι στη Λευκωσία. Γιατί χρειαζόμαστε άσφαλτο; Ας στρώνουμε τους δρόμους με χώμα σιόρ!

9. Στη σιωπή. Αγαπητή κυρία Πειλίδου μου, το ότι βγάζουν υπερκέρδη λόγω του κόστους αποφυγής οι εταιρείες παραγωγής ΑΠΕ, δεν είναι το θέμα που μας ενδιαφέρει. Το ότι αγοράζουμε την ηλιακή ενέργεια στα 0.20 σεντ την κιλοβατόρα είναι το ζήτημα ενώ στη Γερμανία με την μισή μας ηλιοφάνεια την αγόραζουν στα 0.04 σεντ. Συνεχίζετε να σιωπάτε, και να βγαζεται εκθέσεις για «πιθανή κερδοσκοπία» την ωρα που ο κοσμάκης και οι επιχειρήσεις λιώνουν στου λογαριασμούς της ΑΗΚ. Δεν λέμε πως εσείς είστε υπευθυνη αλλα ο Γιωργος ο πονηρός. Η σιωπή σας όμως είναι εκνευριστική, πως να το κανουμε.

10. Στη γυαίικα του Καίσαρα. Το ότι καλούν οι ξενοδόχοι τους υπουργούς στα ξενοδοχεία τους δεν είναι ζήτημα. Το ζήτημα είναι αν πληρώνουν και πόσο στο check out. Ε Νίκο;

*Σπονδοφόρος: Ο Κήρυκας που επιβάλλει την ειρήνη μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εξαιρετικό άρθρο για τον ΝΧ που θέλει σώνει και καλά να χειραγώγηση τους πολίτες ότι τάχατες προηγείται με διαφορά . Η κοινωνία των πολιτών ΝΧ δεν θέλει κανένα από τους 3 υποψήφιους των κοινοβουλευτικών κομμάτων! Η κοινωνία των πολιτών θα μιλήσει στην τενεκα και θα μείνετε άφωνοι όλοι οι καταχραστές της δημόσιας διοίκησης.

Truth Sun
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση